"Це ні для кого не секрет, Надіє": Волонтер звинуватив Савченко в причетності до організації терактів (відео)

Семен Кабакаєв вважає, що всі необхідні докази були представлені на брифінгу глави СБУ.

Семен Кабакаєв. Фото: Антикор.

Позафракційний депутат Надія Савченко може мати відношення до підготовки терактів, які інкримінують заарештованому главі Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимиру Рубану. Таку заяву зробив волонтер і блогер Семен Кабакаєв в ефірі з Надією Савченко на телеканалі ZIK, передають Патріоти України.

"Ні для кого, Надіє, не є секретом, що ви і Рубан є спільниками пана Медведчука, який є кумом Путіна і намагається створити в Україні п'яту колону... Ви, як людина, яка підтримує (Рубана - ред.), можете бути причетні до цих терактів", - заявив волонтер.

"Я не буду виключати, що за Василем Будіком або за вами приїдуть слідчі, і теж щось вам будуть інкримінувати", - додав він. Кабакаєв вважає, що всі необхідні докази були представлені на брифінгу глави СБУ: "Там було чітко видно, з ким говорив Рубан, хто закладав зброю. Я впевнений, що це мала частина того, що СБУ змогла показати суспільству".

"Протягом судового процесу будуть і інші факти, і інші люди, які є в угрупованні - вашому, Рубана і Медведчука. І ми подивимося, хто п'ята колона, хто хоче дестабілізувати ситуацію і хто хотів робити теракти в Києві", - підкреслив волонтер.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...