У Києві обвалився міст (фото, відео)

Фахівці вже давно попереджали про аварійний стан споруди, і можливі важкі наслідки.

Шулявський міст сиплеться. Фото:http://fakty.ictv.ua/r

У Києві обвалився Шулявський міст. Зачепило одну машину, серед людей постраждалих немає. Про це пишуть fakty.ictv, передають Патріоти України.

Міст потроху сиплеться. Однак під ним продовжують стояти машини. За інформацією, обвал зачепив одну машину. Заїзд на міст поки відкритий.

Обмежено рух в напрямку проспекту Перемоги. Крім того, перекрито рух по вулиці Гетьмана від Шулявки до Індустріального моста.

До речі, мер Києва Віталій Кличко вже прокоментував ситуацію.

"Рік тому тут горіли МАФи, конструкція була пошкоджена. Обстеження робив інститут, були висновки про те, що міст може далі функціонувати. Зараз ми не можемо сказати точну інформацію. Після аналізу шляхопроводу можна буде дати точну оцінку", - сказав Кличко.

Також він додав, що тільки після обстеження мосту можна буде сказати, коли по ньому поїде транспорт.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....