У Миколаєві спіймали жінку з фальшивими купюрами у магазині інтимних товарів (фото)

Раніше жінка вже притягувалася до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів, а нині в Дніпрі стосовно неї ведеться кримінальне провадження за чотирма фактами збуту підроблених грошей.

Вилучені купюри. Фото:Факты

Детективна історія сталася в магазині інтимних товарів в Інгульському районі Миколаєва. Продавець засумнівалася в достовірності отриманих від однієї з клієнток магазину 500 гривень. Про це пишуть ФАКТЫ, передають Патріоти України.

У відповідь на звинувачення клієнтка стала втікати. Продавець, не розгубившись, покликала на допомогу перехожих. Втікачку спіймав патрульний поліцейський, який в цей час був поза службою. Він утримував жінку до приїзду поліцейського наряду.

Як повідомила начальник відділу комунікації поліції Миколаївської області Олена Бережна, виявилося, що 30-річна мешканка Дніпропетровської області, уродженка Кавказького регіону, приїхала до Миколаєва разом з чоловіком в кінці вересня і оселилася в готелі. Раніше жінка вже притягувалася до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів, а нині в Дніпрі стосовно неї ведеться кримінальне провадження за чотирма фактами збуту підроблених грошей.

В номері готелю "гастролерки" правоохоронці знайшли дві 500-гривневі купюри з однаковими номерами, які направлені на експертне дослідження.

Також в ході слідства встановлено ще один епізод, коли жінка розрахувалася з продавцем такими ж купюрами. Це сталося 27 вересня, коли зловмисниця купувала косметику в магазині на ринку по проспекту Миру. Спочатку вона купила духи, віддавши фальшиві 500 гривень і отримавши здачу. Бачачи, що продавець нічого не запідозрила, повторила покупку і знову віддала 500 грн, отримавши здачу.

Про те, що купюри несправжні, продавець дізналася пізніше. Гроші навіть мали однакові серійні номери, як і ті, що були виявлені в готельному номері і вилучені з магазину інтимних аксесуарів.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 199 КК України «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, збут підроблених грошей», яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Хто і де друкував фальшивки, з'ясовується.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...