У центрі Дніпра дівчина випала з маршрутного таксі (фото, відео)

Дівчина отримала забої кінцівок.

У Дніпрі на вулиці Глінки, біля "Міст-Сіті Центру" дівчина випала з маршрутного таксі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Інцидент стався 18 вересня о 06:30.

"Ми викликали "швидку", дівчині зараз надають першу медичну допомогу лікарі", - розповів старший по особливо важливих справах управління патрульної поліції Андрій Ковальський.

Дівчина отримала забої кінцівок. Також у неї помічені ознаки струсу мозку.

"Я в дзеркало глянув, кажу: відійдіть від дверей. Вона стала і стоїть. Я потихеньку повертаю, починаю пригальмовувати і бачу, як двері відкриваються, а дівчинка випадає. Я відразу зупинився. Швидкість була кілометрів 20. Ну а як, я ж не можу тримати кожного пасажира", - прокоментував цей інцидент водій маршрутки.

Подробиці даного інциденту встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, раніше "апгрейд" столичної маршрутки повеселив мережу.



В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...