Українська співачка ледь не загинула під час зйомок кліпу

Племінниця Софії Ротару занурилась у чималу ванну, більш схожу на басейн, але раптом щось пішло не так...

Соня Кей. Фото: соцмережі.

Sonya Kay, яка є родичкою знаменитої Софії Ротару, ледь не втопилась під час роботи над кліпом до нової пісні "Слухай моє серце". Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

Як розповідає співачка, причиною інциденту став дитячий страх води. Саме через це Sonya Kay ледь не втопилась на знімальному майданчику. "Справа в тому, що я боюся води з дитинства. Навіть на морі я плаваю тільки там, де відчуваю дно. Вдома у мене немає ванни, тільки душ. А на зйомках кліпу мені довелося зануритися у ванну з підфарбованою водою і було абсолютно незрозуміло, де там дно", – згадує Sonya Kay.

Співачка занурилась у чималу ванну, більш схожу на басейн. За сценарієм режисерів, Sonya Kay повинна була пірнути у підфарбовану воду. Однак чим більше зірка занурювалась у воду, тим більше її охоплювала паніка, відтак 27-річна дівчина ледь не потонула.

"Було надзвичайно холодно, фарба потрапляла мені у очі. Раптово руки почали тремтіти, серце шалено закалатало, почалась паніка. Звісно в такому стані я не могла самостійно вилізти з ванної і почала відчувати що мене накриває. Якщо б не моя команда, яка витягла мене із води, я не уявляю чим би все закінчилось", – розповіла Sonya Kay.

Після інциденту режисер кліпу Віктор Скуратовський запропонував співачці відмовитись від цієї сцени. Але Sonya Kay все ж продовжила зйомку, але вже без занурення у воду.

Перебуває за кордоном від січня: Чоловік блогерки Пренткович після скандальної поїздки на Мальдіви не повернувся до України - ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 13:50

Чоловік блогерки-мільйонниці Тані Пренткович - блогер Андрій Гонковський – так і не повернувся до України після скандальної поїздки на Мальдіви та залишився за кордоном. Про це стало відомо ТСН з власних джерел. За даними журналістів Андрій Гонковський...

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...