Всім одягнемо паранджу: В Ірані відретушували телетрансляцію "Оскара" (відео)

Телевізійники "одягли" актрису Шарліз Терон і інженера Ануше Ансарі, прикривши голі плечі чорною тінню.

Іранське телебачення "одягнуло" Шарліз Терон. Скріншот.

Іранське агентство Iranian Labor News Agency відредагувало кадри вручення «Оскара» за кращий фільм на іноземній мові, щоб приховати голі руки і плечі голлівудської актриси Шарліз Терон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відео опублікувала в Facebook іранська журналістка Масих Алінеджад, яка заснувала рух «Таємна свобода», яке бореться за право жінок не носити хіджаб.


На опублікованому ролику видно, що Терон заретушували відкриті ділянки рук та шиї. Таким же чином іранський мовник відретушував зображення ірано-американського інженера Ануше Ансарі, яка приймала нагороду за кращий фільм іноземною мовою від імені іранського режисера Асгар Фархаді.

Алінеджад заявила в коментарі британському виданню The Independent, що іранське телебачення використовує абсурдні прийоми, щоб «тримати жіночі тіла закритими».

Нагадаємо, 26 лютого в Лос-Анджелесі пройшла 89-а церемонія вручення кінопремії «Оскар». Лідером за кількістю нагород став мюзикл «Ла-Ла Ленд», який завоював шість «Оскарів».


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...