"Или онкобольная, или шахидка": Соцмережі шоковані самоспаленням жінки у Запоріжжі

"Дивакувата", "неадекватна", "нещасне кохання", "фінансові проблеми" - незнайомка встигла вразити багатьох містян ще за життя.

В Запоріжжі жінка вчинила самоспалення. Фото: ukr.mediaДивна, майже лиса жінка стурбувала своєю поведінкою багатьох мешканців Запоріжжя. Подія сталася вночі, 28 липня, о 2:30. Після того, як стало відомо про те, що жінка спалила себе живцем на міський заправці, городяни стали пригадувати, що у день самогубства бачили її в різних місцях Запоріжжя. Страшна історія з самоспаленням досі обговорюється в соціальних мережах, повідомляють Патріоти України.

Лису жінку згадали місцеві журналісти, які помітили її біля готелю в центрі міста. Редактор сайту "Форпост" Юрій Гудименко пригадав, що дізнався в цій жінці сусідку по столику в кафе, де він разом з колегами пив каву. "Вона вела себе не зовсім адекватно, ходила навколо столиків, намотувала круги і заглядала в вікна. Потім пішла в готель, і ми про неї забули. Поки не побачили фотографію в соцмережах, жінкою виявилася саме та незнайомка. Яка облила себе бензином і підпалила", - розповів він.

По дзвінку свідків вдалося дізнатися, що це була за жінка. Вона виявилася іноземкою, яка приїхала в Україну з ФРН. Співробітники готелю, в якому зупинилася лиса жінка, неохоче говорять про своїх постояльців, тому поки не можна точно стверджувати, іноземка була дивною спочатку, або ж з жінкою щось сталося безпосередньо у вечір трагедії. У поліції говорять, що поки не будуть озвучені причини суїциду, відповіді на всі ці питання чекати не варто.

Але городяни вже щосили, не чекаючи версій від силовиків, будують свої здогадки. Спочатку з'явилася версія про нещасливе кохання, потім фінансові проблеми (версія була відразу відкинута, оскільки на заправку іноземка прийшла з дуже великою сумою грошей). Озвучувалися і більш глибокі причини, що спонукали громадянку ФРН на самогубство. Учасники обговорення звернули увагу на той факт, що жінка була лисою і припустили, що вона онкохвора, хвороба стала прогресувати, от жінка і вирішила піти на такий відчайдушний крок.

"Чтобы смерть была не такой мучительной и долгой", "Наверное у нее рак", "Она не могла иначе", - припускали в соцмережах. Інші вважають, що іноземка шахідка, оскільки на суїцид пішла не перерізавши вени, або вистрибнувши з вікна.

"Так, как она, поступают шахидки. Не просто там повесилась или ушла привычным способом, а устроила показательное самосожжение на глазах у людей", - обговорювали у соцмережах жителі Запоріжжя.

Працівники заправки де все це сталося кажуть, що жінка спілкувалася з ними ввічливо, хоч і з легким акцентом, і справді мала при собі велику суму грошей.

Як повідомлялося раніше, громадянка ФРН купила на заправці 5 літрів бензину, який залили в принесену іноземкою каністру. Після цього жінка облила себе бензином і спалахнула.

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...

На Україну насувається сильне похолодання, температура впаде до -3°, - синоптик

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:38

В Україні очікується доволі сильне та тривале похолодання, передають Патріоти України з посиланням на синоптика Ігоря Кібальчича. "У першій декаді відбудеться відчутне похолодання, яке триватиме орієнтовно до середини місяця, після чого температура поч...