Злочинець затриманий: Поліція у Маріуполі розкрила жорстоке вбивство двох дівчат (фото, відео)

Особу вбивці вдалося встановити по гарячих слідах.

Затримання вбивці. Фото:Facebook

У Маріуполі співробітники поліції затримали вбивцю двох дівчат, тіла яких він намагався спалити в їх орендованій квартирі. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України.

Відзначається, що особу злочинця вдалося встановити по гарячих слідах. Однак вбивці вдалося дізнатися, що його розшукують, тому він почав переховуватися. Правоохоронці організували засідки в місцях ймовірної його появи, орієнтування з прикметами отримали всі наряди поліції, в'їзди-виїзди в місто були перекриті. До затримання також був залучений спецназ.

"Затриманий 1986 року народження. Він відбував покарання в місцях позбавлення волі протягом 10 років за умисне вбивство, поєднане з розбійним нападом, і звільнився тільки в листопаді 2016 року", - сказано в повідомленні

Розпочато досудове розслідування по ч.2 ст.115 "Умисне вбивство двох і більше осіб" Кримінального кодексу України. Максимальне покарання - довічне позбавлення волі.

Також керівництвом ГУНП в Донецькій області прийнято рішення нагородити поліцейських, які були задіяні до розкриття цього злочину.

Як повідомлялося раніше, 19 липня під час гасіння пожежі в багатоповерхівці Кальміуського району Маріуполя були виявлені трупи двох жительок Волноваського району 1987 і 1989 народження, які знімали там житло. Слідчі виявили на їхніх тілах ознаки насильницької смерті. Експерти встановили, що смерть могла настати в результаті задушення, а в будинку були виявлені сліди підпалу.

"Чим більше ми будемо мати планів дій...": У ЗСУ виступили за підготовку жінок до оборони

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 23:40

Хоча жінки в Україні на сьогодні не підлягають обов'язковому призову на військову службу, їх варто підготувати до оборони. Таку думку висловив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, передають Патріоти України. "Чи потрібно це буде ...

Може стати "дефіцитом"? Українців попередили про можливу нестачу одного з найдоступніших фруктів

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:55

Українцям може не вистачити яблук – далися взнаки несприятливі погодні умови та високий попит на цей фрукт у харчовій промисловості. Тому вітчизняних яблук у супермаркетах може бути значно менше, аніж зазвичай, що впливає на ціну цього продукту. Про це...