Злочинець затриманий: Поліція у Маріуполі розкрила жорстоке вбивство двох дівчат (фото, відео)

Особу вбивці вдалося встановити по гарячих слідах.

Затримання вбивці. Фото:Facebook

У Маріуполі співробітники поліції затримали вбивцю двох дівчат, тіла яких він намагався спалити в їх орендованій квартирі. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України.

Відзначається, що особу злочинця вдалося встановити по гарячих слідах. Однак вбивці вдалося дізнатися, що його розшукують, тому він почав переховуватися. Правоохоронці організували засідки в місцях ймовірної його появи, орієнтування з прикметами отримали всі наряди поліції, в'їзди-виїзди в місто були перекриті. До затримання також був залучений спецназ.

"Затриманий 1986 року народження. Він відбував покарання в місцях позбавлення волі протягом 10 років за умисне вбивство, поєднане з розбійним нападом, і звільнився тільки в листопаді 2016 року", - сказано в повідомленні

Розпочато досудове розслідування по ч.2 ст.115 "Умисне вбивство двох і більше осіб" Кримінального кодексу України. Максимальне покарання - довічне позбавлення волі.

Також керівництвом ГУНП в Донецькій області прийнято рішення нагородити поліцейських, які були задіяні до розкриття цього злочину.

Як повідомлялося раніше, 19 липня під час гасіння пожежі в багатоповерхівці Кальміуського району Маріуполя були виявлені трупи двох жительок Волноваського району 1987 і 1989 народження, які знімали там житло. Слідчі виявили на їхніх тілах ознаки насильницької смерті. Експерти встановили, що смерть могла настати в результаті задушення, а в будинку були виявлені сліди підпалу.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...