Злитися корисно: Вчені назвали 5 переконливих причин (фото)

Під час нападів гніву і люті не можна придушувати емоції і ніяк не вихлюпувати свій гнів назовні - в цьому випадку ви в буквальному сенсі направляєте енергію всередину, на власне тіло.

Злитися корисно. Фото: NGNews.org.

Злість і гнів - вважаються виключно негативними емоціями, які не мають доброго впливу на людину. Однак медики запевняють, що іноді злитися можна і навіть потрібно і наводять 5 причин, які в цьому переконають, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Допомагає заспокоїтися

Коли організм відчуває стрес, людина починає злитися і сильніше хоче впоратися зі своїм негативним станом. Прояв гніву дає розрядку і дозволяє привести нерви в порядок.

Дозволяє визначити пріоритети

Гнів дозволяє визначити власні цінності і переконання. Людина сердиться, коли ситуація йдуть врозріз з її власними переконаннями. Ця реакція показує те, що нам дійсно важливо, і допомагає дотримуватися обраних принципів.

Допомагає рухатися до мети

Люди зляться, коли не отримують того, чого дійсно хочуть. Гнів показує, які цілі і завдання нам важливі. Він дає енергію, щоб подолати перешкоди і досягти бажаного.

Підвищує ефективність роботи

Іноді помірний прояв злості доречний в робочому процесі. Так ви даєте зрозуміти партнерам і колегам, що окремі проблеми важливіші або вимагають швидкого рішення.

Допомагає при переговорах

Агресивна позиція може бути вигідна при переговорах. Якщо ж ви впевнені у великій зацікавленості опонента, твердість і злість допоможуть домовитися про більш вигідні для вас умовах.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...