Зворотній бік літа: Чому в спеку болить голова і як дати собі раду

За статистикою, у кожної 4-ї людини в спекотну погоду починає боліти голова

Головний біль. Фото: ЖЖ.Влітку люди часто відчувають головну біль, навіть відпочиваючи на свіжому повітрі та не перебуваючи біля комп’ютера. Причин може бути декілька, як і їх вирішень. Про те, які саме причини можуть вплинути на ваш головний біль і як з цим впоратись, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Причина 1: нерухомість пози протягом декількох годин. В такому випадку вам допоможе будь-яка мімічна гімнастика, гримаси, нахили голови.

Причина 2: хронічне напруження очей. Вирішення проблеми – короткі перерви від комп'ютера, читання інших документів і зосереджений погляд на конкретну річ.

Причина 3: недолік магнію. Виявляється, недолік цього мікроелемента, як магній, може викликати періодичні головні болі або навіть мігрені. Що робити? З'їжте жменю сухофруктів або банан.

Причина 4: зневоднення. Це, мабуть, найпоширеніша причина літніх головних болів. Ну а якщо ви ще й прихильник міцної кави, тоді вихід один – пийте воду.

Причина 5: в меню багато білка. Саме завзяті любителі м'яса в жарку погоду часто страждають на головні болі. Переходьте в спеку краще на рослинну їжу і головні болі вас незабаром покинуть.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...