Драма на Даунінг-стріт: Кіт з офісу прем’єра Британії побився із "колегою" з МЗС (фото)

Кіт Ларрі вважається "головним мишоловом" резиденції прем'єр-міністрів Великобританії і живе там уже 7 років, при цьому мишей не ловить.
Ларрі та Палмерстон не зовсім дипломатично з'ясували відносини. Фото: соцмережі.

У п’ятницю, 16 лютого, кіт Ларрі з офісу прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей вже не вперше побився з котом з МЗС Палмерстоном. Користувачі Twitter назвали сцену "метафорою Brexit". Відповідні фото опублікував журналіст телеканалу ITV Нік Дікстон, передають Патріоти України.

"Драма на Даунінг-стріт цього ранку – у кота Ларрі лобове зіткнення з Палмерстоном з МЗС", – підписав фотографію котів, які стоять ніс до носа, журналіст. Згодом стало відомо, що битву програв Ларрі. Його нашийник валявся на землі у жмутах шерсті, і це теж потрапило на фото.

Зазначимо, що кіт Ларрі вважається "головним мишоловом" резиденції прем'єр-міністрів Великобританії і живе там уже 7 років, при цьому мишей не ловить. З Палмерстоном, який мишей ловить справно, Ларрі б'ється постійно.

Свідками цих котячих сутичок зазвичай бувають журналісти місцевих телеканалів, допущені до чергувань біля офісу британського прем'єра. Вони зазвичай і викладають відповідні фото в інтернет.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...