Хіти тижня. Результат вражає: Чоловік протягом року їв лише картоплю (фотофакти)

​Непересічний експеримент влаштував австралієць Ендрю Тейлор.

Про це повідомляє news.com.au, передають Патріоти України.

"Минулого року у мене була депресія, але вживання картоплі допомогло її побороти. Хоч деякі відмовляли мене й казали, що це був нездоровий підхід до їжі, а інші вважали, що я не зможу протриматися 12 місяців", - розповідає чоловік.

Від 1 січня він не торкнувся жодної іншої їжі, крім картоплі. Схуднув більше, ніж на 50 кг. Відтепер не приймає жодних антидепресантів, став добре спати. Також позбавився від болі у суглобах, які мучили після футбольних травм.

"Картопля містить практично все необхідне. У ній багато вуглеводів, але достатньо білка і жирів, а крім того, картопля є джерелом заліза, вітаміну С та клітковини", - каже Ендрю.

Австралієць вживав звичайні страви з картоплі і солодкі варіанти, доповнюючи травами, томатним соусом або соєвим молоком. А ще регулярно приймав вітамін B12. Каже, перші два тижні картопляної дієти були майже нестерпними. Далі стало простіше – Тейлор почав влаштовувати картопляні вечірки для друзів і знайшов ресторани, які доставляють страви з картоплі.

Йому було цікаво, як цей експеримент позначиться на його здоров'ї. Він регулярно здавав аналізи крові і стверджує, що всі показники були в нормі. Лікарі та дієтологи вважають, що картопляна дієта здатна забезпечити організм поживними речовинами, мінералами і вітамінами, особливо якщо до білої картоплі додати солодку – це зменшить дефіцит вітамінів А і Е.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...