Хіти тижня. "Зазвичай я ненавиджу таких людей": "Термінатор" висловив своє ставлення до Кличків

Шварценеггер робить подібну заяву не вперше.

Фото: НТВ.Легендарний американський актор Арнольд Шварценеггер у черговий раз висловив своє захоплення братами Кличками. "Термінатор" зазначив видатний внесок українських боксерів у спорт, а також підкреслив, що наші співвітчизники є прикладом того, як треба ставитися до своїх суперників і фанатів, передають Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

"Зазвичай я ненавиджу людей, які вищі за мене. Але я люблю братів Кличків. Вони великі спортсмени. І вони дуже розумні. Вони люблять повертати людям назад. Вони не тільки беруть, але ще і віддають", - сказав Шварценеггер на врученні премії Bambi 2017.

Відзначимо, що Володимир Кличко отримав премію Bambi 2017 галузі спорту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...