"Лови сепаратиста": "Миротворець" створив аналог Pokemon GO для стеження за бойовиками

Користувачам додатку, що наберуть найбільше так званих "маршрутів", присвоять бонуси.

"Pokemon GO" для сепаратистів. Фото google.com

"Миротворець" розробив компонент фото-фіксації в додатку, який був створений за аналогією Pokеmon GO. За допомогою новинки можна стежити за людьми, які мають стосунок до НЗФ на Сході України, а також додавати фото з ними, повідомляють Патріоти України.

"Минулого тижня ми оголосили про те, що плануємо розробити програмне забезпечення для гри з тимчасовою робочою назвою PokemonRu”. І ось сьогодні ми повідомляємо про те, що закінчена розробка базового модуля для фото-фіксації об'єктів", - говорить повідомлення.

Додаток створюють українські спеціалісти, програмісти та дизайнери, він буде доступний для смартфонів і планшетів (Android и iOS).

"Ловити" пропонують "покемонів" наступних категорій: сепаратист, бойовик, терорист, найманець, військовий злочинець, пособник. Фото можна прив'язати до геолокації на карті. Вона розроблена для оприлюднення даних російських громадян, які перебувають у рядах бойовиків".

Також зазначено, що користувачі, які створили маршрути так званих "покемонів" та поділилися даними про них, стануть власниками спеціальних бонусів, які планують монетизувати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...