Типове російське пограбування: У РФ за крадійкою гналася гола жінка (відео)

Грабіжниця вкрала гаманець у однієї з клієнток лазні в Санкт-Петербурзі

Скрін відео

Курйозний випадок потрапив на встановлену в лазні Санкт-Петербурга камеру: гола клієнтка, прикрившись рушником, вибігла з будинку за злодійкою, яка вкрала її гаманець. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Мій Київ".

Грабіжниця намагалася втекти на автомобілі Lada, але 35-річна жінка вчепилася в двері машини і спробувала витягти зловмисницю з салону. У цей момент авто почало рух і протягло постраждалу по асфальту кілька десятків метрів.

На допомогу потерпілій прийшли співробітники лазні. Вони її підняли з землі і допомогли повернутися в будівлю. На місце НП прибули медичні працівники, які доставили нещасну до лікарні. Наразі поліцейські намагаються розшукати банну злодійку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...