З 1 вересня: Гумористи показали, як підготуватись до школи (відео)

Коміки Дизель Шоу Вікторія Булітко і Олександр Бережок перевтілилися у батьків і прийшли в магазин канцтоварів, щоб зібрати дитину в школу і підготувати її до нового навчального року.

Рахунок в магазині виявився дуже нескромним за звичайні шкільні приналежності, тому глава сімейства почав протестувати і заявив, що за таку суму можна купити відразу диплом інституту, передають Патріоти України.

Батько почав придумувати шкільні лайфхаки, щоб заощадити. Серед іншого було домашнє навчання.

– Подивися, який у нас розумний пацан! Навіщо йому йти в школу? – запитав він.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...