"Так нападе чи не нападе?": Огляд світових новин від Свирида Опанасовича

Взагалі-то сама постановка питання “нападе чи не нападе” некоректна.
Це питання не має відповіді. Відповісти на нього не те що політологія не здатна - там навіть медицина безсила. Бо цього і сам Хуйло не знає. Стратегічні багатоходові операції не його жанр, а от малі і великі сіюминутні подлянки під впливом обуреваємих емоцій - вполнє його стихія.
Краще окинемо поглядом минулі події, може вони проллють нам світло на реальний стан речей. А відтак на можливий розвиток подій.
Якось минулої весни українські військові отримали на озброєння чудесну штуку - турецькі безпілотники Байрактар. Оті самі, які так переконливо зарекомендували себе під час Другої карабаської війни. Стало нашим хлопцям цікаво - а як воно літає? Взяли і облетіли тими Байрактарами окупований Крим - все пройшло чудово, літає прекрасно. Про це стало відомо в пресі, почався інформаційний гомін і врешті-решт на наших хлопців хтось наябеднічав Хуйлу.
Хуйло, прідя в волнєніє, зреагував рефлекторно - засовав ногами і почав наганяти під кордони з Україною війська. У відповідь британський дестроєр “Дефендер” здійснив свій знаменитий рейд із Одеси в Грузію, коли проходячи повз Крим до всирачки налякав командуваніє ВМФ РФ. Розпочалася шумиха, крик і гамір, Хуйло почав бряцать оружієм, угрожать наступом на Маріуполь та окупацією півдня України і так далі. Україна відповіла рішучою панікою та бравурними погрозами “Ану, падло, тільки сунься”. А як емоційна напруга сягла свого крещендо, Байден направив у Чорне море два американські дістроєри. Ну, тіпа, запросив Хуйла до переговорів.
Їхня зустріч відбулася 16 червня в Женеві і про що вони там говорили ми точно не знаємо. Але спільного виходу до преси не було, значить Байден розмовляв з ним жорстко, не панькався. Правда після тої зустрічі Хуйло храбрився і натякав на успішність переговорів. А далі без галасу відвів свої війська від українських кордонів, у Чорне ж море тим часом замість американських тихо увійшли британські дістроєри. Котрі не піратствували і в цілому поводилися там чемно - російських адміралів до присутності довкола Криму флоту НАТО треба привчати поступово. Все ніби втихомирилося.
Але не втихомирилися наші хлопці. Яким раптом стало інтєресно - а як оті Байрактари стріляють? І хлопців можна зрозуміти - от якби у вас був Байрактар, хіба б вам не схотілося з нього разок стрельнуть.
Ну от хлопці й стрельнули. І нада ж такому случиться, попали прямо по ворожій батареї. Відео попадання побило рекорди переглядів, а на наших хлопців хтось знову наклепав Хуйлу. Хуйла оп’ять вштирило.
Почалася цілком прогнозована в таких випадках концентрація ворожих батальйонно-тактичних груп вздовж українського кордону і дід одразу собі сказав: “Це Хуйло із Байденом знову хоче побалакать - скаржитися на нас буде”. Правда, через деякий час він отвльокся, бо захопився цікавішою грою - “Нацькуй Лукашенка на Європу”. Гра ця скоро закінчилася, бо польські прикордонники без усяких цирліх-манирліх надавали кому треба по бубну, й там теж усе втихомирилося. Байден тоді говорити з Хуйлом не схотів, натомість подзвонила Меркель в тому смислі, шо досить страдать херньой - ніхто з Лукашенка санкцій знімать не буде, а Хуйло може доіграться.
І в цю мить на Заході раптом знову піднімається інформаційний шум з приводу нової небувалої концентрації російських військ під українським кордоном. Наші спочатку не зорієнтувалися і бовкнули - “Та їх не більше ніж завжди…”, але американські партнери подивилися на них з осудом. Після чого й наші рішуче визнали: “Да, концентрація російських військ дійствітєльно небувала”.
Україна в таких випадках своє місце в строю добре знає, всі ролі розписані і давно завчені: одні несамовито нагнітають “Гвалт, рятуйте”, інші дуже правдоподібно панікують, треті бравурно погрожуть Хуйлу “Ану, падло, тільки сунься”. Четверті зберігають зловісну мовчанку і з цікавістю чекають на чергову зустріч Хуйла із Байденом.
І ось нарешті сьогодні зустріч. Власне зустрічі не буде, буде відеоконференція, але це по великому рахунку одне й те ж. Нам же важливо знати, що там обговорюватиметься і які можуть бути підсумки розмови.
Що казатиме Хуйло, здогадатися не дуже складно, бо по-перше він Хуйло і всі його хотєлки ми давно знаємо. А по-друге, його хотєлки були нещодавно озвучені на міністерській зустрічі ОБСЄ, в якій від Росії взяла участь многострадальна печальна лошадь. Лавров, як Матросов кинувся откритой грудью на амбразуру, але був ожидаємо розстріляний в упор Блінкеном і Кулебою. Правда, перед тим як пасть на полє брані, Лавров устиг сформулювати основні вимоги Хуйла, які той судячи з усього сьогодні озвучить Байдену. А саме:
- юридичні гарантії нерозширення НАТО, щоб позбавити Україну перспектив членства в Альянсі.
- припинення постачання Україні зброї, яка російських воєнних дуже пугає і ті не хочуть воювати.
- невтручання США у сферу законних інтересів Росії, у яку окрім України входить Арктика і половина світу.
- невтручання США у справи Росії, де Хуйло має повне римське право витворяти все, що йому заманеться.
Ну і ще дещо по мелочі, типу звільнення з-під санкцій групи товаріщей Хуйла, в которих трудові збереженія по случайному стєченію обстоятєльств храняться в доларах у закордонних банках.
Іначе - угрожатиме Хуйло - я за ся ні атвічаю!
Відповіді Байдена на такі вимоги передбачити теж нескладно.
- НАТО - організація демократична, питання прийому нових членів вирішується консенсусом, а США там має лише один голос. Тому вимога Хуйла - не по адресу, обращайтесь в Лігу сексуальних услуг.
- питання постачання Україні зброї - Україна незалежна держава, повноправний суб’єкт міжнародних відносин і має право купувати стільки зброї, скільки собі схоче.
- Надворі ХХІ століття і світ на сфери впливу великих держав не поділяється, ізвінітє Владімір.
- Хуйло, як президент Росії має право витворяти в Росії все, шо хоче. Но! Єсть мнєніє, шо він нєсколько в кріслі президента засидівся. І може так случиться, що США та їхні друзі з деяких пір уже не зможуть визнавати його легітимність. Например, з 2024 року. Після якого Хуйло стане для західного світу таким же легітимним президентом, як і його друг, Лукашенко. Подумайтє об етом, Владімір.
Втім, подібні зустрічі практично ніколи не проходять на підвищених тонах, думки формулюються завуальованіше і м’якше, але їх суть буде така сама - Байден на шантаж Хуйла не піддасться. І у відповідь окреслить йому весьма зримі перспективи його печального будущого. Ну, а щоб розмова не завершилася на конфронтаційній ноті, можливо скормить Хуйлу якусь канхветку. Наприклад, погодиться, щоб США долучилися до мінського процесу і направить у робочі групи своїх представників. Хуйло потім видасть це як своє велічайше достіженіє, але насправді гіпотетична поява американців у тих переговорних групах Україні аж ніяк не зашкодить. Навіть навпаки.
Після чого наші хлопці зможуть спокійно проекспериментувати як оті Байрактари працюють у групі і як завдають масованих ударів - треба ж продовжити привчати врага до думки, що в України таки є високотехнологічна зброя. І українці не лише вміють нею користуватися, а й люблять.
Але почекаємо результатів зустрічі і тоді спробуємо зрозуміти, що там і до чого. А хто хоче точно знати хід сьогоднішньої розмови, то її повну стенограму можна буде подивитися у Вікіджерелах. Років через 30 :)
Єдине, що діда дещо турбує, чи не пуститься Хуйло, відчувши розчарування після відеоконференції з Байденом, у всі тяжкі. І чи не вдасться він до якогось несподівано радикального кроку. Наприклад - візьме і погодиться на пряму зустріч із Зеленським.
Така зустріч виглядає зараз фантастичною, бо для Хуйла - хай простять діда прибічники чинного президента - Зеленський просто порожнє місце. І подібна зустріч для московського сцаря - нечуване приниження. Тому до такого кроку він може вдатися лише від повної безисходності та в приступі відчаю. Правда, і тут катастрофи дід не очікує, але в такому разі доведеться таки добряче подумати, як того Зеленського з халепи витягувати і виправляти його косяки. Бо сказано ж у Писанії - жодних прямих переговорів із Хуйлом!
А на рахунок нападе чи не нападе… Нападать нада було, коли в Білому Домі Трамп сидів, а не Байден. Нападун.
Спокойно наблюдаєм.

Джерело




Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...