Тепер схожий чи то на Леонтьєва, чи то на Шойгу: Мережа жорстко висміяли 52-річного Миколу Тищенка за "уколи краси" (фото)

Тищенко з дружиною. Ще зовсім недавно нардеп виглядав ось так / Фото instagram.com

У мережі з'явилося нове інтерв'ю нардепа Миколи Тищенка. Помітно, що він за останній час дуже змінився. Користувачі мережі припустили, що він захопився "уколами краси", через що став не схожий сам на себе.

Не втримався від їдких коментарів і співак Володимир Дантес. На своїй сторінці в Instagram він оприлюднив фото Тищенка і написав:

"Дівчата, хто робить такі непомітні уколи краси, зв'яжіться з ким-небудь".

Так зараз виглядає Тищенко / Скриншот InstagramТак зараз виглядає Тищенко / Скриншот InstagramВарто зазначити, що інші юзери були не менш вільні у своїх висловлюваннях. Вони написали:

  • "Блін, Тищенко став схожий на Леонтьєва"
  • "Це вже Олег Монгол якийсь"
  • "Пішов моделлю на безкоштовні ін'єкції?"
  • "Я його не впізнала. Що з ним сталося?"
  • "Чому він здувся?"
  • "Що за фрік-шоу?"
  • "У Тищенка з Путіним один косметолог?"

Цікаво, що такі зміни в зовнішності Тищенка відбулися після його розлучення з дружиною Аллою Барановською.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Хто тебе знімав з позиції?": Журналіст показав, яка атмосфера панує в армії окупантів (відео)

субота, 28 вересень 2024, 13:52

Командири російських окупантів, які воюють в Україні, принижують та б'ють своїх підлеглих. Відповідним відео поділився український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Хто тебе знімав з позиції?", - запитує на відео командир свого підле...

Кирило Буданов перевірив позиції розвідників на Харківщині - джерела

субота, 28 вересень 2024, 13:28

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов здійснив перевірку позицій розвідників у Харківській області. Він також провів планування операцій разом із командирами. Про це повідомили джерела NV у Силах оборони, передають Патріоти У...