У Москві палає потужна пожежа на території конструкторського бюро "Сухого" (фото, відео)

У російській столиці – Москві – вирує потужна пожежа. Горить на території конструкторського бюро "Сухого", де виготовляють літаки серії СУ. Про це повідомляють місцеві телеграм-канали, передають Патріоти України.

"На південному заході Москви горить конструкторське бюро ОКБ "Сухого". Весь дим здуває вітром на Боткінську лікарню", – йдеться у повідомленні.

Водночас телеграм-канал "Осторожно, Москва" пише, що горить покинута будівля на 1-му Боткінському проїзді в Москві. Площа пожежі уточнюється, відомостей про постраждалих не надходило.

"Раніше ЗМІ писали, що горить конструкторське бюро ОКБ "Сухого". У МНС нам спростували цю інформацію, сказавши, що будівля просто знаходиться поряд, але пожежі там нема", – сказано в дописі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Китайці вкрали секретні технології новітніх винищувачів США F-22 та F-35 - ЗМІ

субота, 29 червень 2024, 0:25

Китай активно намагається отримати секретні дані про найновіші та найсучасніші платформи збройних сил США. Після крадіжки даних про авіацію, вони почали вербувати пілотів, попереджає розвідка Five Eyesпередають Патріоти України. Народно-визвольна армія...

Президент та його офіс захищають шантажиста Романа Кравця? - Бутусов

п’ятниця, 28 червень 2024, 22:40

Зеленський та Єрмак не коментують свій зв'язок з шантажистом та здирником Романом Кравцем, ухилянтом від мобілізації та 153-м номером у списку партії Слуга народу. Президент та його офіс захищають шантажиста? . Це розслідування стало б сенсацією у бу...