А ви це знали? Чи можна варити картоплю та моркву разом

Для багатьох овочевих салатів, наприклад, для популярного і улюбленого багатьма олів’є, потрібна картопля та морква. При цьому додавати їх слід саме у вареному вигляді, передають Патріоти України.

Подробиці

Господині, які прагнуть заощадити час, воліють одночасно варити ці коренеплоди. Так справді можна робити, щоб інгредієнти були готові одночасно.

Попередньо їх потрібно добре промити, але не очищати від шкірки. Варяться картопля і морква приблизно однаково. Головне – підібрати велику каструлю, щоб вода покривала овочі повністю. За 20-30 хвилин вони будуть готові.

Перевіряти готовність овочів бажано зубочисткою, а не виделкою чи товстим ножем. Перед нарізанням потрібно дати овочам трохи полежати, щоб вони остигли. Щодо моркви, то остуджувати її краще в холодній воді, так вона збереже свою пружність, а значить чиститись та нарізатись буде легше.

Джерело: ПростоВей

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...