Для багатьох овочевих салатів, наприклад, для популярного і улюбленого багатьма олів’є, потрібна картопля та морква. При цьому додавати їх слід саме у вареному вигляді, передають Патріоти України.
Господині, які прагнуть заощадити час, воліють одночасно варити ці коренеплоди. Так справді можна робити, щоб інгредієнти були готові одночасно.
Попередньо їх потрібно добре промити, але не очищати від шкірки. Варяться картопля і морква приблизно однаково. Головне – підібрати велику каструлю, щоб вода покривала овочі повністю. За 20-30 хвилин вони будуть готові.
Перевіряти готовність овочів бажано зубочисткою, а не виделкою чи товстим ножем. Перед нарізанням потрібно дати овочам трохи полежати, щоб вони остигли. Щодо моркви, то остуджувати її краще в холодній воді, так вона збереже свою пружність, а значить чиститись та нарізатись буде легше.
Килим робить будь-яку кімнату затишнішою, але утримувати його в чистоті - справжній виклик. Через кілька місяців він втрачає свій вигляд, збирає пил, шерсть і… запах. Професійна хімчистка? Часто дорожча за сам килим! Та є старі-добрі методи, перевірені...
Ми часто зосереджуємося на своїх сильних сторонах, забуваючи про слабкі риси характеру, над якими варто працювати. Деякі шаблони поведінки можуть шкодити вам. Пройдіть наш психологічний тест, щоб дізнатися, в чому ваша ахіллесова п’ята, передають Патрі...