Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу, передають Патріоти України.
Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після того, як температура напою стала прийнятною.
Не мають рації як ті, так і інші. Припиняти процедуру потрібно певний момент, інакше чай вийде або занадто слабким, або занадто міцним.
Тривалість заварювання класичного чайного напою повинна становити не менше ніж дві, але й не більше трьох хвилин. За дотримання цієї умови смак чаю вийде ідеальним.
Білий та зелений чай необхідно заварювати протягом однієї-двох хвилин. Причому важливе значення для приготування цих напоїв має і температура води. Пакетики не можна заливати вируючою рідиною.
Замість окропу бажано використовувати воду, що трохи охолола. Температура води, підготовленої для білого чаю, має становити 65-70 градусів, а зеленого – 75-80 градусів.
Щодо трав’яного чаю, то його потрібно заварювати у воді, яка щойно дійшла до кипіння. Бажана тривалість процедури – 3-6 хвилин.Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після того, як температура напою стала прийнятною.
Не мають рації як ті, так і інші. Припиняти процедуру потрібно певний момент, інакше чай вийде або занадто слабким, або занадто міцним.
Тривалість заварювання класичного чайного напою повинна становити не менше ніж дві, але й не більше трьох хвилин. За дотримання цієї умови смак чаю вийде ідеальним.
Білий та зелений чай необхідно заварювати протягом однієї-двох хвилин. Причому важливе значення для приготування цих напоїв має і температура води. Пакетики не можна заливати вируючою рідиною.
Замість окропу бажано використовувати воду, що трохи охолола. Температура води, підготовленої для білого чаю, має становити 65-70 градусів, а зеленого – 75-80 градусів. Щодо трав’яного чаю, то його потрібно заварювати у воді, яка щойно дійшла до кипіння. Бажана тривалість процедури – 3-6 хвилин.
Пил і сліди від пальців можуть перетворити навіть найсонячніший день на розчарування, якщо вікна брудні. Та цього літа ви зможете насолоджуватись чистими шибками без дорогих засобів і зайвих зусиль. Експерти з клінінгу поділилися лайфхаком, який не пот...
Навіть якісний одяг може втратити привабливість уже за кілька прань - усе через дрібні, але важливі деталі, на які більшість людей не звертає уваги. Експерти у сфері текстилю розповіли, що саме робить речі недовговічними - і що з цим робити, передають ...