А ви це знали? Кому не можна дарувати орхідеї і де їх потрібно зберігати

Кімнатні рослини - це не просто прикраса. Орхідея має дуже сильну енергетику і може по-різному впливати на людей. Дізнайтеся, де краще зберігати цю квітку в будинку і кому її можна дарувати, передають Патріоти України.

Орхідея є найсильнішим талісманом та джерелом щастя, тому її дарувати краще з великою любов'ю та повагою. Відмінно дарувати орхідею молодій дамі, тому що ця квітка сприяє підвищенню самооцінки та впевненості у собі.

Орхідея – це квітка для жінок, тому її не варто тримати в будинку, де мешкає самотній чоловік. Також не варто ставити орхідею у дитячій кімнаті сина, у робочому кабінеті чоловіка, а також у спальні подружжя.

Орхідею називають енергетичним вампіром. Ця рослина поглинає позитивну енергію в будинку, що шкодить господарям. Тому її краще розміщувати на кухні, коридорі або ванній.

Поганою прикметою вважається забирати орхідею з чужого будинку. Вважається, що ця рослина швидко звикає до свого господаря. Тому новому власнику вона може спричинити конфлікти та суперечки в будинку.

Не лише м'ясом: Чим замінити ковбасу в салаті "Олів’є"

субота, 4 травень 2024, 8:15

Більшість з нас впевнені, що ковбаса є класичним компонентом салату олів’є, але це помилка. Раніше господині готували страву з іншими інгредієнтами, передають Патріоти України. Ковбаса є просто дешевим аналогом потрібних продуктів. Тому її можна з лег...

Як приготувати ідеальне картопляне пюре - секрети найсмачнішого гарніру

субота, 4 травень 2024, 7:14

Розповідаємо, як приготувати ніжне картопляне пюре в домашніх умовах, якими хитрощами користуються кухарі, і що додати до картоплі, щоб отримати неповторний гарнір, передають Патріоти України. Картопляне пюре – універсальний гарнір, який подобається і...