А ви це знали? На кожну полицю по брусочку: Для чого кладуть мило в шафу

Часто буває, що речі в шафі "задихаються" і починають неприємно пахнути. Вирішують цю проблему за допомогою звичайного мила. Цей предмет в якості освіжувача використовували ще наші бабусі, але він до сих пір не втратив своєї актуальності, передають Патріоти України.

Мило повинно бути незвичайне

Воно повинно бути з дуже сильним парфумерним запахом, тому господарське або дігтярне тут зовсім не підійде. Також можна виготовити ароматичне мило самостійно, додавши в покупний продукт ваші улюблені ефірні олії.

Щоб аромат у мила був насиченим, його необхідно звільнити від упаковки. А щоб брусок не забруднив одяг і білизну, його кладуть в спеціальний полотняний мішечок.

Зазвичай одного бруска буває недостатньо для цілого шафи, тому кладуть кілька штук – по одному на кожну полицю.

Як ще освіжити речі в шафі?

Маленька декоративна подушечка або мішечок з сушеними травами, пелюстками квітів і ароматичними маслами впоратися зі своїм завданням на ура.

Подушечки набивають різними корисними травами, забезпечуючи собі міцний і здоровий сон.

В якості наповнювача можна взяти:

  • лаванду;
  • руту;
  • ромашку;
  • пелюстки троянди.

Аромати можна підібрати в залежності від ваших цілей, наприклад, для постільної білизни підійдуть заспокійливі трави.

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...

Психологічний тест! Що відбудеться з вами до кінця весни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:08

Психологічний тест у картинці визначить ваше найближче майбутнє. Пропонуємо дізнатися, які зміни трапляться у вашому житті до кінця цієї весни, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і визначить, що ви помітили першим. Ваша підсвідомість да...