М'ясні відбивні готуються дуже швидко і просто, і це їхня головна перевага перед іншими м'ясними стравами. Дуже важливо – вибрати правильно м'ясо для страви, а також зробити кляр.
Кулінарка поділилася в Instagram корисними порадами та лайфхаками, як приготувати соковиті та м'які відбивні.
Мінеральна вода
Відбийте м'ясо і залийте його мінеральною водою, додайте спеції, сіль і маринуйте щонайменше годину. Мінеральна вода розм'якшує волокна м'яса.
Багато часнику
Він додасть м'ясу дуже приємний аромат та смак. Потрібно його просто натерти дрібно, додати|добавляти| в мінеральну воду і в кляр.
Яєчний кляр
Найвдаліший і найсмачніший кляр – яєчний. Варто лише добре збити яйця з сіллю, можна додати майонез, обов'язково борошно.
Кохання може здаватися чарівним на початку, але не всі стосунки приносять щастя. Деякі чоловіки, навіть маючи привабливу зовнішність і харизму, здатні перетворити ваше життя на суцільну емоційну руїну. Вони забирають вашу енергію, самоповагу, час і нав...
Білок - одна з найважливіших поживних речовин для нашого тіла. Він відповідає за будову м’язів, здоров’я шкіри, волосся та нігтів, а також за підтримку імунітету. Якщо ви недоотримуєте білка, організм швидко це показує. Ось головні сигнали, на які варт...