М'ясні відбивні готуються дуже швидко і просто, і це їхня головна перевага перед іншими м'ясними стравами. Дуже важливо – вибрати правильно м'ясо для страви, а також зробити кляр.
Кулінарка поділилася в Instagram корисними порадами та лайфхаками, як приготувати соковиті та м'які відбивні.
Мінеральна вода
Відбийте м'ясо і залийте його мінеральною водою, додайте спеції, сіль і маринуйте щонайменше годину. Мінеральна вода розм'якшує волокна м'яса.
Багато часнику
Він додасть м'ясу дуже приємний аромат та смак. Потрібно його просто натерти дрібно, додати|добавляти| в мінеральну воду і в кляр.
Яєчний кляр
Найвдаліший і найсмачніший кляр – яєчний. Варто лише добре збити яйця з сіллю, можна додати майонез, обов'язково борошно.
Наукове дослідження Каролінського інституту у Швеції виявило низку професійних чинників, які значно підвищують ризик розвитку діабету 2 типу. Результати цього дослідження проливають світло на те, як сучасне робоче середовище може мимоволі сприяти зрост...
Килим робить будь-яку кімнату затишнішою, але утримувати його в чистоті - справжній виклик. Через кілька місяців він втрачає свій вигляд, збирає пил, шерсть і… запах. Професійна хімчистка? Часто дорожча за сам килим! Та є старі-добрі методи, перевірені...