М'ясні відбивні готуються дуже швидко і просто, і це їхня головна перевага перед іншими м'ясними стравами. Дуже важливо – вибрати правильно м'ясо для страви, а також зробити кляр.
Кулінарка поділилася в Instagram корисними порадами та лайфхаками, як приготувати соковиті та м'які відбивні.
Мінеральна вода
Відбийте м'ясо і залийте його мінеральною водою, додайте спеції, сіль і маринуйте щонайменше годину. Мінеральна вода розм'якшує волокна м'яса.
Багато часнику
Він додасть м'ясу дуже приємний аромат та смак. Потрібно його просто натерти дрібно, додати|добавляти| в мінеральну воду і в кляр.
Яєчний кляр
Найвдаліший і найсмачніший кляр – яєчний. Варто лише добре збити яйця з сіллю, можна додати майонез, обов'язково борошно.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...