А ви це знали? Що буде, якщо опустити сирокопчену ковбасу в окріп

Апетитна сирокопчена ковбаса. Така смачна, але ж так важко її чистити. Це знають всі, хто любить нею смакувати. Пропонуємо вам спосіб очищення, який легко та просто допоможе позбутися оболонки, передають Патріоти України.

Подробиці

Допоможе тільки температурний вплив. Потрібно облити ковбасу окропом. Можна просто потримати над парою. Є ще один спосіб: потримати край ковбаси під холодною водою. Проте з окропом значно ефективніше.

Сирокопчену ковбасу не треба відразу їсти після зняття шкірки. Спочатку ополосніть та витріть серветкою. Все простіше, коли знаєте корисні лайфхаки.

А ви це знали? Чи може боліти голова від кондиціонера і як цього уникнути

п’ятниця, 28 червень 2024, 18:53

Кондиціонер - справжній порятунок у літню спеку. Він дарує прохолоду, створюючи комфортний мікроклімат у приміщенні. Однак, як і будь-який інший пристрій, він має свої недоліки. Одним із них є головний біль, на який часто скаржаться люди, що використов...

А ви це знали? Навіщо під час приготування фаршу кулінари додають соду

п’ятниця, 28 червень 2024, 18:12

передають Патріоти України. Фарш використовується для приготування різних смачних страв, . На його основі готують котлети, пельмені, фаршировані перці, голубці та інші традиційні страви. Найчастіше кулінари рекомендують самостійно готувати фарш із м’яс...