Без спорту та зміни раціону: Вчені знайшли простий та ефективний спосіб схуднення

Вчені знайшли новий ефективний спосіб схуднення. Цей метод схуднення сподобається ледарям, адже він не потребує фізичних тренувань і навіть дієт. Вчені вже провели ряд досліджень та довели ефективність цього способу схуднення, передають Патріоти України.

Деталі

Його суть полягає в тому, що люди дотримуються одного простого правила. Якщо ви дотримуватиметеся цього правила весь час, то у вас не буде причин хвилюватися про зайву вагу.

У новій методиці немає жодних виснажливих вправ чи серйозних змін у раціоні. Головне – просте пережовування кожного шматочка їжі протягом 30 секунд.

Співавтор дослідження професор Шмід-Шейбан зазначає, що якщо людина звикне до повільного харчування і дотримуватиметься його до кінця життя, тоді вона не матиме причин перейматися за зайву вагу.

Вчені провели дослідження, в якому взяли участь 54 дитини віком від 6 до 17 років. Їм поставили кілька правил:

  • пережовувати кожен шматочок 30 секунд;
  • випивати склянку води перед їжею;
  • відмовитися від перекусів між їдою.

Результати показали, що діти, які їли повільно, втрачали від 3% до 5% своєї ваги за один рік.

Вчені відзначають, що метод є ефективним тому, що дає більше часу для того, щоб "рефлекс ситості" досягнув мозку. Відомо, що повідомлення про ситість надходить приблизно через 15 хвилин, проте багато хто з'їдає свою порцію швидше, ніж закінчується цей час.

А ви це знали? Навіщо при приготуванні рису потрібні два чайні пакетики

субота, 4 травень 2024, 17:12

Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши...

Не робіть так! ТОП-3 найбільші помилки при варінні овочів

субота, 4 травень 2024, 12:30

Овочі - корисна зелень та їстівні плоди, які не лише приємні на смак, а й збагачують наш раціон, передають Патріоти України. У процесі їх приготування частина поживних речовин втрачається, якщо були допущені помилки при готуванні. Деякі правила не вар...