Буде дуже смачно! Як замаринувати філе перед запіканням для салатів

Простий рецепт запікання філе для салату, проте в ньому є свій особливий секрет, який полягає у додаванні французької гірчиці, що подарує пікантний присмак, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування нам буде потрібно:

Філе (куряча грудка) – 2 шт.
Соєвий соус – 3 ст. л.
Французька гірчиця – 1 ст. л.
Рафінована олія – 2 ст. л.
Часник – 2 зубчики
Прянощі – 1 ч. л.
Сіль на смак
Рукав для запікання

Робимо соус для філе: у глибокій мисці перемішуємо олію без запаху, соєвий соус, французьку гірчицю, часник та улюблені спеції.

М’ясо миємо та обсушуємо паперовим рушником. Викладаємо філе до соусу та залишаємо маринуватися протягом 10 хвилин.

Розігріваємо сковороду і обсмажуємо філе по 30 секунд з кожної сторони. Перекладаємо м’ясо в рукав, зав’язуємо його з обох сторін і відправляємо в духовку приблизно на пів години.

Джерело: ПростоВей

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...