Буде дуже смачно! Як замаринувати філе перед запіканням для салатів

Простий рецепт запікання філе для салату, проте в ньому є свій особливий секрет, який полягає у додаванні французької гірчиці, що подарує пікантний присмак, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування нам буде потрібно:

Філе (куряча грудка) – 2 шт.
Соєвий соус – 3 ст. л.
Французька гірчиця – 1 ст. л.
Рафінована олія – 2 ст. л.
Часник – 2 зубчики
Прянощі – 1 ч. л.
Сіль на смак
Рукав для запікання

Робимо соус для філе: у глибокій мисці перемішуємо олію без запаху, соєвий соус, французьку гірчицю, часник та улюблені спеції.

М’ясо миємо та обсушуємо паперовим рушником. Викладаємо філе до соусу та залишаємо маринуватися протягом 10 хвилин.

Розігріваємо сковороду і обсмажуємо філе по 30 секунд з кожної сторони. Перекладаємо м’ясо в рукав, зав’язуємо його з обох сторін і відправляємо в духовку приблизно на пів години.

Джерело: ПростоВей

Тест на особистість: Оберіть тварину і дізнайтесь свої найслабші сторони

понеділок, 30 червень 2025, 19:12

Ми часто зосереджуємося на своїх сильних сторонах, забуваючи про слабкі риси характеру, над якими варто працювати. Деякі шаблони поведінки можуть шкодити вам. Пройдіть наш психологічний тест, щоб дізнатися, в чому ваша ахіллесова п’ята, передають Патрі...

"Ні, я не з’їхала з глузду! Це реально працює!": Як піна для гоління допоможе навести ідеальний лад вдома

понеділок, 30 червень 2025, 18:52

Піна для гоління - це більше, ніж просто засіб для догляду за шкірою! Популярна тіктокерка під ніком @paullaaak поділилася лайфхаком, який підірвав соцмережі. За її словами, звичайна піна чудово справляється... зі складними плямами на меблях, дзеркалам...