Буде дуже смачно! Як замаринувати філе перед запіканням для салатів

Простий рецепт запікання філе для салату, проте в ньому є свій особливий секрет, який полягає у додаванні французької гірчиці, що подарує пікантний присмак, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування нам буде потрібно:

Філе (куряча грудка) – 2 шт.
Соєвий соус – 3 ст. л.
Французька гірчиця – 1 ст. л.
Рафінована олія – 2 ст. л.
Часник – 2 зубчики
Прянощі – 1 ч. л.
Сіль на смак
Рукав для запікання

Робимо соус для філе: у глибокій мисці перемішуємо олію без запаху, соєвий соус, французьку гірчицю, часник та улюблені спеції.

М’ясо миємо та обсушуємо паперовим рушником. Викладаємо філе до соусу та залишаємо маринуватися протягом 10 хвилин.

Розігріваємо сковороду і обсмажуємо філе по 30 секунд з кожної сторони. Перекладаємо м’ясо в рукав, зав’язуємо його з обох сторін і відправляємо в духовку приблизно на пів години.

Джерело: ПростоВей

Ця квітка розкриє ваші найгірші риси - виберіть свою та дізнайтесь правду!

субота, 23 серпень 2025, 19:09

Психологічні тести допомагають розкрити різні аспекти нашої особистості - емоції, поведінку, реакції. Сьогодні ми пропонуємо швидкий тест, який допоможе вам виявити ваші найбільші недоліки. Подивіться на зображення з п’ятьма квітами та виберіть ту, яка...

Як зрозуміти, що собака вас дійсно любить: ТОП-4 ознаки

субота, 23 серпень 2025, 18:39

Якщо ви коли-небудь замислювалися, що думає ваш улюбленець, експерт із поведінки тварин Аксель Лагеркранц пояснив прості ознаки, які демонструють любов собаки, передають Патріоти України. Висновок: собаки не ускладнюють прояви любові — вони просто пока...