Буде як новий! Як легко прибрати плями на пластиковому контейнері - лайфхак досвідчених господинь

Харчові контейнери призначені для зберігання їжі. Тому зовсім не дивно, що ємність постійно забруднюється зсередини, передають Патріоти України.

Подробиці

Зазвичай проблема вирішується з легкістю – протиранням пластмасового матеріалу губкою, просоченою засобом для миття посуду. Найчастіше піна справляється із плямами. Після цього залишається лише промити ємність водою.

Однак іноді забруднення виявляються настільки важковивідними, що гелі та порошки, призначені для чищення, не допомагають. Таке нерідко відбувається, якщо в контейнерах були страви з соусами або іншими рідкими компонентами. Зрозуміло, класти нову порцію їжі в неочищену ємність не можна. Спочатку треба знайти засіб, який все ж таки виведе забруднення.

Рятівний засіб

На допомогу прийде звичайна харчова сода. Потрібно насипати соду у глибоку ємність, залити невеликою кількістю води та перемішати ложкою. Вийде пастоподібна маса, яку треба нанести на брудний контейнер.

Поверхню ємності слід ретельно протерти приготовленим засобом. Змивати залишки соди одразу не потрібно. Засіб повинен бути на пластмасовій поверхні хоча б 2-3 години. І лише після цього контейнер можна обдати водою. На ємності не повинно залишитися жодної цятки. Після такого очищення в ланч-бокс можна знову покласти їжу.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, що приносить вам справжнє щастя

середа, 24 квітень 2024, 16:15

Цінності - це ті принципи, ті найважливіші ідеали, які дають сенс нашому життю і допомагають нам вистояти у важкі часи, передають Патріоти України. Психологічний тест допоможе вам зрозуміти, що ви цінуєте в житті, і що приносить вам відчуття щастя і з...

Що заважає вашому щастю? Цей тест у картинці визначить життєву перешкоду

середа, 24 квітень 2024, 15:14

Ми протягом усього життя стикаємося з різними проблемами, і постійно чогось нам не вистачає. Психологічний тест у картинці визначить, що заважає вашому щастю, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і виберіть тварину, яка вам найбільше спо...