Буде ідеальна! ТОП-7 секретів приготування риби від досвідчених господинь

Смак і зовнішній вигляд страв із риби залежить від деяких секретів її приготування. Ділимося сімома, про які має знати кожна господиня, передають Патріоти України.

Подробиці

1. Запікаючи рибу в сметанному соусі, на сковорідку спочатку налийте частину соусу, покладіть рибу, а потім залийте рештою соусу..

2. В котлетну масу з нежирної риби для рихлості додайте варену охолоджену рибу.

3. Для приготування рибного холодцю знадобиться луска, плавники, голови, хребти. Залийте їх холодною водою (3 л води на 1 кг луски) і варіть 1,5-2 год на малому вогні. Після цього проціджують і на відварі готують заливну рибу. Желатин тоді додавати не потрібно.

4. Запікайте рибу в добре розігрітій духовці. Тоді на поверхні соусу утвориться рум’яна скоринка, а риба буде соковитою.

5. Найкращим гарніром до тушкованої риби є відварені гриби або варена картопля з маринованою цибулею.

6. Якщо пересолили оселедець, замочіть його на 0,5-1 годину в молоці. Молоко забере зайву сіль, а риба стане більш соковитою.

7. Рибу під томатним або молочним соусом спочатку обсмажте. В результаті матимете густіший соус, обвалявши її в борошні.

Лише спробуйте! Як приготувати м’ясо з скоринкою - секретний інгредієнт, яким користуються кухарі в ресторані

вівторок, 16 липень 2024, 10:10

Якщо готувати смажене м’ясо, то найапетитнішими виглядають шматочки, які мають приємний рум’яний відтінок кольору і характерну скоринку, передають Патріоти України. Це говорить про майстерність кухаря та обіцяє справжню кулінарну насолоду. При самостій...

Пустоцвітів точно не буде! Просто підлийте цим огірки у спеку

вівторок, 16 липень 2024, 9:40

Для городніх культур спека стає справжнім випробуванням. Особливо страждають огірки, адже через таку погоду на рослині можуть з'являтися пустоцвіти. Щоб цього уникнути, слід звернути увагу на підживлення, передають Патріоти України. Найважливішим елеме...