Буде ідеальна! ТОП-7 секретів приготування риби від досвідчених господинь

Смак і зовнішній вигляд страв із риби залежить від деяких секретів її приготування. Ділимося сімома, про які має знати кожна господиня, передають Патріоти України.

Подробиці

1. Запікаючи рибу в сметанному соусі, на сковорідку спочатку налийте частину соусу, покладіть рибу, а потім залийте рештою соусу..

2. В котлетну масу з нежирної риби для рихлості додайте варену охолоджену рибу.

3. Для приготування рибного холодцю знадобиться луска, плавники, голови, хребти. Залийте їх холодною водою (3 л води на 1 кг луски) і варіть 1,5-2 год на малому вогні. Після цього проціджують і на відварі готують заливну рибу. Желатин тоді додавати не потрібно.

4. Запікайте рибу в добре розігрітій духовці. Тоді на поверхні соусу утвориться рум’яна скоринка, а риба буде соковитою.

5. Найкращим гарніром до тушкованої риби є відварені гриби або варена картопля з маринованою цибулею.

6. Якщо пересолили оселедець, замочіть його на 0,5-1 годину в молоці. Молоко забере зайву сіль, а риба стане більш соковитою.

7. Рибу під томатним або молочним соусом спочатку обсмажте. В результаті матимете густіший соус, обвалявши її в борошні.

Легко та смачно! Ідеальне тісто на сухих дріжджах для домашньої піци

середа, 2 липень 2025, 23:10

Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...

Вчені знайшли "споживачів" хімікатів: Які бактерії вбивають рак і виводять токсини з організму

середа, 2 липень 2025, 18:30

Університет Кембриджа зробив справжній прорив у боротьбі з вічними хімікатами - PFAS, які роками накопичуються в організмі, провокують рак, безпліддя й вроджені вади, передають Патріоти України. Дослідники виявили, що певні кишкові бактерії «витягують»...