Буде пахнути після кожного зливу: Напрочуд дешевий трюк, що дарує приємний аромат і чистоту унітазу

Всі ми хочемо чистоти та затишку у своїй ванній кімнаті. Однак не всім вдається досягти ідеального результату, а якщо і вдається, то силами дорогих миючих засобів та ароматизаторів, передають Патріоти України.

Для того, щоб забезпечити чистоту у ванній кімнаті, в першу чергу ми дбаємо про чистоту унітаза — саме він є джерелом неприємного запаху. Щоб забути про недешеві покупні "пахучки", які кріпляться на обідок унітаза, достатньо скористатися одним простим способом. Для нього нам знадобиться велика упаковка найдешевшого рідкого мила та пластикова пляшка, пише cpykami.

Як приготувати "пахучку" для унітаза своїми руками

Робимо у нижній частині упаковки мила невеликий отвір за допомогою канцелярського ножа. Ставимо пляшку у зливний бак. Під час змиву невелика кількість мила потраплятиме у воду, створюючи ароматну піну. Крім того, буде і дезінфікуючий ефект.

Як смачно посмажити сало, щоб воно не стало сухим

понеділок, 6 травень 2024, 19:09

Для господинь питання смаження сала є звичним. Навіть не виникає думки, що потрібно знати певні хитрощі його приготування. Незважаючи на це, продукт іноді виходить пересмаженим та сухим, передають Патріоти України. Почати потрібно саме з цього — з вибо...

А ви це знали? Чому в СРСР на балконах вставляли вікна з автобусів

понеділок, 6 травень 2024, 18:56

В епоху СРСР, через дефіцит та бідність люди вдавалися до незвичних рішень. Це стосувалося всіх сфер житті, зокрема будівництва, передають Патріоти України. Прогулюючись старими радянськими кварталами не рідко замість пластикових чи дерев’яних вікон мо...