Найсмачніші страви, як і багато інших, мають строк придатності. Дуже важливо слідкувати за якістю продуктів та дивитися чи не зіпсувалися вони, щоб не перетворити вечерю на "побачення" у ванній кімнаті, передають Патріоти України.
Через високу вологість в салатах хвороботворні бактерії відчувають себе комфортно. Якщо страва приправлена оцетом чи майонезом, то є ризики не помітити, що продукти вже не першої свіжості. Такі заправки перекривають неприємні запахи. Для салатів є наступні привила по зберіганню:
Краще за все виготовляти салат вдома, щоб бути впевненим, що його приготували зовсім нещодавно.
Попри загальноприйняту норму готувати млинці та оладки з зіпсованих продуктів — краще цього не робити. В кисломолочних продуктів не першої свіжості з'являються патогенні бактерії. Навіть при високих температурах не всі вони гинуть.
Якщо здулася пачка сметани або йогурту, то це означає, що в ньому почалися процеси бродіння. Здутість натякає на те, що всередині став виділятися вуглекислий газ.
В Україні ці страви давно стали смаколиками, які хоч і добралися до нас з Японії, але змінилися та адаптувалися під інші потреби. В класичних ролах та суші використовується сира риба, яку термально не обробляють.
Сама риба повинна бути свіжою. Термін зберігання такої продукції не перевищує 6-12 годин. Утім не всі заклади дотримуються такого, а використовують повторно заморожену рибу. Це і псує смакові якості страви, а ще може стати причиною отруєння.
Часто ми самі не можемо зрозуміти, як ми почуваємося на рівні підсвідомості та що коїться в душі. Пропонуємо дізнатися відповідь на важливе запитання: яка емоція у вас домінує, передають Патріоти України. Розгляньте дерева на картинці, і виберіть одне,...
Вчені встановили найкращі пози для сну, які можуть позитивно впливати на якість нашого відпочинку та загальний стан організму. Для цього провели спеціальні дослідження. Вони знімали людей під час сну або використовували пристрої, які відстежують їхні р...