Дракону не сподобається! Що не можна дарувати на Новий 2024-й рік

Незважаючи на те, що рік зеленого Дракона, почнеться 10 лютого, святкувати його прихід ми будемо, починаючи із самої новорічної ночі. Зокрема, будемо дарувати одне одному подарунки на щастя, передають Патріоти України.

Згідно з китайською філософією, подарунки потрібно вибирати не тільки відповідно до тварини року, але й до стихії, яку вона представляє. Так у 2024 році це буде дерево. Для тих, хто не хоче схибити із вибором, OBOZ.UA склав список подарунків, які точно не варто класти під ялинку цієї новорічної ночі – вони можуть розгнівати чи засмутити господаря року.

Сам по собі Дракон уособлює стихію вогню, тому не варто дарувати цього року все, що із нею пов’язано – гордовита істота не потерпить конкуренції. Особливо враховуючи те, що це буде рік дерев’яного Дракона, для якого вогонь – справжня загроза. Тому свічки точно стануть поганим вибором.

У різних міфологіях світу дракони тісно пов’язані зі скарбами та багатствами. Отже дарувати щось просте і миле, але дешеве – це гнівити господаря року. Навіть якщо ви не маєте змоги подарувати брендову річ чи щось коштовне, серед усіх опцій обирайте ту, яка належить до найвищої цінової категорії у своєму сегменті. Якщо чай, то найвищої якості, якщо предмети декору, то якісь незвичайні і рідкісні, якщо чашку, то зі справжньої порцеляни. І так далі за тим же принципом.

Сильні запахи теж вважаються поганим вибором, коли наступає рік Дракона. А отже дарування парфумів, ароматів для дому чи запашної косметики краще відкласти до іншої нагоди.

Придивіться також до кольору предмету, який ви плануєте подарувати. Дракони полюбляють яскраві барви, особливо червону, а також конкретно цього року зелену. Тому уникайте темних та тьмяних предметів. Чорне, бежеве, сіре, коричневе можуть прогнівати міфічну істоту.

Натомість вдалими будуть будь-які подарунки з дерева – від посуду до меблів. Прикраси та аксесуари із зображенням Дракона теж стануть хорошим вибором. Якщо можете, придбайте різні предмети розкоші або дизайнерські речі – вони порадують господаря року.

Це може здивувати! Що відбувається з мозком під час прослуховування музики

понеділок, 3 червень 2024, 3:25

Музика використовується у різних життєвих ситуаціях - від занять спортом, до розслабленої медитації. Згідно з результатами досліджень, атлети, які слухали музику перед тренуванням, збільшили свою силу та витривалість. У свою чергу вчені стверджують, що...

А ви це знали? Чому картоплю треба класти в воду після закипання

неділя, 2 червень 2024, 21:15

Зварити картоплю можуть всі. Можна навіть почути слова, що не треба нас вчити, й так все знаємо. Ніколи не пізно вчитися новому. Не всі знають деякі нюанси, а в кулінарії їх дуже багато. . Картоплю переважно після чищення відразу заливають водою та від...