Дуже смачно! Як приготувати ікру з баклажанів по-одеськи

Існує безліч смачних рецептів ікри з баклажанів і сьогодні пропонуємо вам один з них, передають Патріоти України.

Фудблогерка yuliia.senych поділилась зі своїми підписниками рецептом баклажанної ікри по-одеськи з харківською ноткою.

Інгредієнти

Баклажан
2 шт.
Болгарський перець (великий)
1 шт.
Гострий перець
Цибуля (велика)
1 шт.
Помідор
2-3 шт.
Олія
3 ст.л
Сіль
Перець
Часник
2-3 зубчики

Приготування:

  • Баклажани та болгарський перець проколоти шпажкою та запікати при температурі 220°C 45-55 хвилин;
  • Цибулю мілко подрібнити та полити олією. Посолити до смаку;
  • Натерти на мілкій терці помідори та часник;
  • Баклажани та перець дрібно порізати ножем і додати до цибулі.
  • Додати чорний перець і гострий перець, якщо любите його.

Поради:

Якщо не любите шкірку запечених овочів, її можна прибрати.

З такою ікрою ідеально смакуватиме чорний хліб, злегка підсмажений на сковорідці.

Джерело: ТСН.ua

Кава може вбивати! Кому категорично заборонено цей напій

четвер, 17 липень 2025, 23:10

Кава - улюблений напій багатьох людей, який бадьорить і допомагає прокинутися. Проте, незважаючи на корисні властивості, не всім варто вживати каву. Існує низка захворювань та станів, при яких від цієї популярної напої краще відмовитись або принаймні о...

Соя - продукт, якого бояться дарма: Чому її варто додати до раціону

четвер, 17 липень 2025, 19:05

Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...