Існує безліч смачних рецептів ікри з баклажанів і сьогодні пропонуємо вам один з них, передають Патріоти України.
Фудблогерка yuliia.senych поділилась зі своїми підписниками рецептом баклажанної ікри по-одеськи з харківською ноткою.
Поради:
Якщо не любите шкірку запечених овочів, її можна прибрати.
З такою ікрою ідеально смакуватиме чорний хліб, злегка підсмажений на сковорідці.
Кава - улюблений напій багатьох людей, який бадьорить і допомагає прокинутися. Проте, незважаючи на корисні властивості, не всім варто вживати каву. Існує низка захворювань та станів, при яких від цієї популярної напої краще відмовитись або принаймні о...
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...