Найдоступніше і найпопулярніше м’ясо - куряче. З нього готують неймовірну кількість різноманітних страв, передають Патріоти України. А чи замислювалися ви про те, що м’ясо може бути "багате" різними токсинами та антибіотиками?
За допомогою "Погляду" розповімо, як очистити птаха від таких "друзів" у себе на кухні. Безумовно, ці способи не позбавлять м’ясо всіх небажаних добавок, але все ж таки більшість з них піде.
При варінні магазинної курки необхідно зливати воду мінімум один раз — саме в бульйоні залишаються всі "сюрпризи". Безумовно, використовувати його не можна – у ньому немає нічого корисного. Якщо ви хочете зробити смачний та корисний суп на курячому бульйоні, то для цього підійде виключно домашня курка.
При запіканні курки в духовці необхідно знімати з неї шкіру — саме у шкірі там збираються всі токсини та хімічні речовини. З цієї причини краще не використовувати внутрішні органи магазинної птиці.
Можна потримати птицю у спеціальному розчині. Для цього необхідно в 1 літрі води розчинити кілька столових ложок солі та сік чверті лимона. Після двох годин у такому маринаді з курки піде максимальна кількість токсинів.
А ось за підозри на велику кількість антибіотиків м’яса на м’ясо необхідно нанести збитий білок і дати йому вбратися. Через півгодини тушку слід опустити в місткість із водою та молоком у рівному співвідношенні. З цими порадами ви не хвилюватиметеся за якість м’яса.
Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...
Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...