Найапетитніше, коли сало просолюється, а його шкірка стає м’якою. Та вона може бути окремим делікатесом в такому випадку. Якщо ж вона вийшла жорстка та занадто гумова, доведеться її відрізати та викидати.
Результат залежить не тільки від технології приготування, але й від якості продукту. Експерти кажуть, що на м’якість шкіри впливає правильність обробки після забою.
Вибирайте для засолювання шматки сала з тонкою шкірою. Краще, щоб вона була з легким коричневим відтінком та ароматом підгорілої соломи. Якщо чи можете свіже сало проштрикнути сірником, воно точно хороше. А сало з білувато-рожевим відтінком краще не брати.
Налийте в сковороду воду. Нехай закипить. Шкіркою донизу покладіть шмат сала. У воді повинна знаходитися частина зі шкіркою, а от саме сало не треба заливати водою.
Таким способом потрібно проварити шкірку протягом 5 хвилин. А далі вже можете засолювати продукт. При такій попередній підготовці шкірка в сала точно буде м’якою.
Осінь - це не просто пора року, а стан душі. Для когось - це аромат гарбузового латте й затишок під пледом, для когось — прогулянки серед шурхотливого листя. Обери те, що ближче тобі, і дізнайся, який ти шанувальник осені, передають Патріоти України. З...
Дослідники не намагалися класифікувати учасників за типами особистості, а зосередилися на словах, якими люди самі описували себе, передають Патріоти України. Виявилося, що такі характеристики, як “активний” або “енергійний”, точніше прогнозують тривалі...