Як не переплачувати за додатковий багаж у подорожі - ці способи допоможуть заощадити

Багаж - чи не головна проблема, яка спіткає туристів на шляху, особливо літаками. Неочікувані витрати можуть чекати мандрівників в аеропорту через перебільшення ваги або габаритів, передають Патріоти України.

Для подорожей варто обрати функціональні сумки й не брати з собою речі першої потреби. OBOZREVATEL зібрав практичні поради, як обійтися без додаткових витрат на багаж.

  • Розмір валізи

Під час покупки квитка онлайн варто звертати увагу на габарити багажу, який дозволяє авіакомпанія. Він не завжди стандартний. Наприклад, бюджетні авіакомпанії завжди вимагають додаткову плату і включають у вартість квитка лише маленьку сумку до 8 кілограмів.

  • Вибір сумки

Якщо ви не хочете переплачувати, безпрограшним варіантом буде м'яка сумка або рюкзак. В цьому випадку працівники авіакомпанії можуть не перевіряти вагу. Не економте на покупці валізи, обирайте модель з відділеннями, кишенями та перегородками. Кожен порожній простір можна заповнити. Оптимальна організація не тільки допоможе уникнути плати за багаж, але й дозволить легко знайти свої речі під час відпустки.

  • Предмети першої необхідності

Подорожувати з легкістю можна лише якщо ви берете з собою речі першої потреби. Важка валіза, купа речей і зайві витрати можуть зіпсувати відпустку. Перш ніж почати заповнювати валізу, знайдіть час, щоб скласти список предметів, які знадобляться під час поїздки. Це дозволить залишатися організованими і не буде спокуси взяти зайві предмети.

  • Одягайте важке на себе

Важкі кросівки, пальто чи светр варто одягнути на себе, а не класти у валізу. Таким чином у валізу може влізти більше важливих речей, які займають менше місця. Важкі та габаритні речі можна нести в руках, їх не потрібно класти на ваги в аеропорту.

  • Методи пакування

Варто максимізувати простір у валізі за допомогою правильних методів пакування. Використовуйте компресійні пакети для зменшення об'єму, які можуть значно оптимізувати доступний простір. Одяг варто скручувати у рулети, так вони займатимуть менше місця.


А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...