
Одна з найпростіших, бюджетних, але водночас одна з найкорисніших видів риби оселедець. З неї можна приготувати закуски, додати в салати, зробити смачний форшмак. Ще її можна самостійно засолити у пряному маринаді і навіть зварити та посмажити, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться з вами лайфхаком, як всього за 2 хвилини почистити оселедець так, щоб не пошкодити філе і щоб у ньому не було кісточок. Лайфхак був опублікований на YouTube-каналі "SMAKplus – Ідеї до смаку"
Як швидко почистити оселедець:
1. Відріжте від риби голову, випатрайте її й відріжте хвіст, плавці.
2. Зніміть шкіру, але дуже обережно, щоб не пошкодити філе. Зробіть по хребту надріз, щоб легше можна було витягти кістку.
3. Руками добре натисніть на кістку, акуратно прогинаючи її усередину так, щоб філе було цілим. Видаліть хребет
4. Кісточки, що залишилися, виберіть кухонним пінцетом – і можна використовувати готове філе для приготування страв
Страви з буряку є дуже популярними в Україні. Кулінарка Ксенія Радостіна поділилася в Instagram корисним лайфхаком, як за 10 хвилин приготувати буряк без плити та духовки, передають Патріоти України. Спосіб швидкого приготування буряка:. 1. Помийте, оч...
На полицях магазинів можна побачити вершкове масло з різним вмістом жиру - 72,5%, 73%, 80% чи 82%. Багато хто вважає, що це просто питання смаку, але насправді різниця між ними суттєва, передають Патріоти України. Експерти пояснюють: справжнім вершкови...