Як почистити оселедець за 2 хвилини - ділимося найшвидшим і найпростішим способом

Одна з найпростіших, бюджетних, але водночас одна з найкорисніших видів риби оселедець. З неї можна приготувати закуски, додати в салати, зробити смачний форшмак. Ще її можна самостійно засолити у пряному маринаді і навіть зварити та посмажити, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz ділиться з вами лайфхаком, як всього за 2 хвилини почистити оселедець так, щоб не пошкодити філе і щоб у ньому не було кісточок. Лайфхак був опублікований на YouTube-каналі "SMAKplus – Ідеї до смаку"

Як швидко почистити оселедець:

1. Відріжте від риби голову, випатрайте її й відріжте хвіст, плавці.

2. Зніміть шкіру, але дуже обережно, щоб не пошкодити філе. Зробіть по хребту надріз, щоб легше можна було витягти кістку.

3. Руками добре натисніть на кістку, акуратно прогинаючи її усередину так, щоб філе було цілим. Видаліть хребет

4. Кісточки, що залишилися, виберіть кухонним пінцетом – і можна використовувати готове філе для приготування страв

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...