
М’ясо є важливою складовою раціону багатьох людей, яке до того ж можна готувати по-різному. Але не у всіх воно виходить ідеальним: то виходить занадто жорстким, то зовсім не соковитим, а то й просто несмачним.
Подробиці
Є деякі кулінарні секрети, які допоможуть вам подавати тільки найкращі м’ясні страви до столу.
- Щоб радувати соковитими стравами, варто знати одну просту річ: м’ясо ніколи не подають відразу ж після приготування. Справа в тому, що при ранній подачі з м’яса просто витече весь сік. Тож зачекайте 10 хвилин.
- Щоб м’ясо не вийшло твердим і завжди пропікалося, не слід забувати про те, що його потрібно відбивати за допомогою молоточка.
- Ніколи не забувайте про те, що всі види м’яса (навіть звичайна курка) потребують маринування. У результаті ми отримаємо м’яке, соковите та ніжне м’ясо, яке буквально тане у роті.
- Мрієте отримати апетитну скоринку, коли готуєте біфштекс, але все аж ніяк не виходить? Є один секрет, яким багато хто користується вже десятиліттями. Подрібніть цукор за допомогою кавомолки. Змастіть ним м’ясо, обсмажте на сухій сковорідці і потім додайте рослинну олію.
- Любите гуляш, але м’ясо постійно виходить жорстким? Є один надійний спосіб, який допоможе це виправити. Варто запастися терпінням і томити страву близько 2 годин, не збільшуючи вогонь.
- Яловичина – м’ясо смачне, але примхливе. Щоб воно вийшло ідеальним, варто готувати його за такою схемою: спочатку йде обсмажування на сковороді до утворення апетитної скоринки, а потім уже запікання. Так же можна приготувати і ростбіф.
24 квітня за новим стилем (7 травня за старим) - вшановують пам'ять мученика Сави Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що пок...
Прикрасьте свій внутрішній дворик рослинами, які залишаються зеленими, яскравими та квітучими, не вимагаючи ретельного догляду чи постійного поливу, передають Патріоти України. На щастя, деякі рослини не тільки красиві, але й практично незнищенні, за с...