Це найпростіший метод. Слід дочекатися, поки суп охолоне, а тоді зібрати ложкою шар із жиру.
Прибрати зайвий жир із супу або бульйону можна використовуючи дуже холодний ополоник. Для кращого ефекту можна додати у нього кубики льоду. Просто занурюємо нижню частину ополоника у бульйон і проводимо, збираючи жир, який налипатиме на холодне дно. Так само можна робити з рушничком — просто загорніть у нього кубики та проводьте по поверхні.
Коли суп трохи охолоне, можна перелити його в глечик або соусник. А потім — вилити назад у каструлю. Частина жиру залишиться на стінках.
Для цього способу треба на поверхню супу чи борщу викласти скибочки хліба та трохи притиснути ложкою. Жир вбереться.
Подивіться на чотири різні стежки та оберіть одну. Ваш вибір може розкрити ваші головні сильні сторони, передають Патріоти України. . Лісова стежка Ви сильні та витривалі, маєте дух авантюриста. Любите нові відкриття та пригоди. Природа допомагає в...
Ми підготували для вас короткий психологічний тест на основі оптичної ілюзії. Просто подивіться на зображення в центрі статті - і зверніть увагу, що саме ви побачили першим. Цей тест не ставить жодних діагнозів, а лише допомагає краще зрозуміти власну ...