
Це найпростіший метод. Слід дочекатися, поки суп охолоне, а тоді зібрати ложкою шар із жиру.
Прибрати зайвий жир із супу або бульйону можна використовуючи дуже холодний ополоник. Для кращого ефекту можна додати у нього кубики льоду. Просто занурюємо нижню частину ополоника у бульйон і проводимо, збираючи жир, який налипатиме на холодне дно. Так само можна робити з рушничком — просто загорніть у нього кубики та проводьте по поверхні.
Коли суп трохи охолоне, можна перелити його в глечик або соусник. А потім — вилити назад у каструлю. Частина жиру залишиться на стінках.
Для цього способу треба на поверхню супу чи борщу викласти скибочки хліба та трохи притиснути ложкою. Жир вбереться.
Ми шукаємо секрет довголіття у складних дієтах, біодобавках і медицині, але відповідь може бути набагато простішою. Науковці з’ясували: одна риса характеру здатна продовжити життя на кілька років. І головне - її можна розвинути, передають Патріоти Укра...
Як зрозуміти, що перед вами справді розумна людина - без тестів і дипломів? Науковці переконані: високий інтелект проявляється не лише у швидкому мисленні чи добрій пам’яті. Є риси, які одразу видають інтелектуала, передають Патріоти України. Ось сім г...