
Це найпростіший метод. Слід дочекатися, поки суп охолоне, а тоді зібрати ложкою шар із жиру.
Прибрати зайвий жир із супу або бульйону можна використовуючи дуже холодний ополоник. Для кращого ефекту можна додати у нього кубики льоду. Просто занурюємо нижню частину ополоника у бульйон і проводимо, збираючи жир, який налипатиме на холодне дно. Так само можна робити з рушничком — просто загорніть у нього кубики та проводьте по поверхні.
Коли суп трохи охолоне, можна перелити його в глечик або соусник. А потім — вилити назад у каструлю. Частина жиру залишиться на стінках.
Для цього способу треба на поверхню супу чи борщу викласти скибочки хліба та трохи притиснути ложкою. Жир вбереться.
Коти здавна відомі своєю надзвичайною чутливістю. Вони здатні вловлювати ті зміни та приховані загрози, які часто залишаються повністю непоміченими для людини, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Поведінка домашнього улюбленця може стати ...
Майже кожен, хто має комп’ютер, хоч раз під’єднував його до роутера за допомогою інтернет-кабелю. Хоча Wi-Fi зручний, дротове підключення й досі залишається найстабільнішим способом отримати максимальну швидкість, особливо коли бездротовий сигнал слабк...