Це найпростіший метод. Слід дочекатися, поки суп охолоне, а тоді зібрати ложкою шар із жиру.
Прибрати зайвий жир із супу або бульйону можна використовуючи дуже холодний ополоник. Для кращого ефекту можна додати у нього кубики льоду. Просто занурюємо нижню частину ополоника у бульйон і проводимо, збираючи жир, який налипатиме на холодне дно. Так само можна робити з рушничком — просто загорніть у нього кубики та проводьте по поверхні.
Коли суп трохи охолоне, можна перелити його в глечик або соусник. А потім — вилити назад у каструлю. Частина жиру залишиться на стінках.
Для цього способу треба на поверхню супу чи борщу викласти скибочки хліба та трохи притиснути ложкою. Жир вбереться.
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...
Якщо ви часто перебуваєте на сонці, вас може хвилювати ризик розвитку меланоми - небезпечного раку шкіри. Але нове дослідження показує, що існує спосіб знизити цей ризик, який виходить за межі сонцезахисного крему, передають Патріоти України. У дослідж...