Кухня - це місце, де ми не лише їмо, а й регулярно збираємося всією родиною. Саме тому необхідно підтримувати це приміщення чистим та затишним.
Проте через постійне приготування їжі на кухонних шафках зазвичай накопичується жир та бруд, яких зовсім нелегко позбутися. На щастя, House Digest поділився лайфхаком, який допоможе швидко, ефективно та бюджетно впоратися з цією проблемою.
Особливо часто можна побачити накопичення жиру на шафах, які розташовані над плитою та мікрохвильовою піччю. Постійна робота витяжки, провітрювання тощо можуть мінімізувати забруднення, але якщо ви регулярно готуєте, то рано чи пізно вам доведеться з ними зіткнутися.
Як правило, домогосподарі та домогосподині намагаються позбутися жирних плям за допомогою хімічних засобів для чищення та універсальних спреїв. Однак вони можуть допомогти лише частково, тому на допомогу приходять натуральні інгредієнти.
Спрей для чищення з апельсина та оцту
Для початку візьміть шкурки від чотирьох апельсинів та наріжте їх на тонкі смужки, покладіть їх в пляшку чи банку, залийте дестильованим білим оцтом, закрийте кришкою та залиште настоюватися протягом двох тижнів періодично збовтуючи.
Потім процідить світло жовту рідину через сито та налийте її в пляшку з розпилювачем.
Як очистити шафи за допомогою настоянки з оцту та апельсинових шкірок
Вас може зацікавити:Перемога України! Усик – Ф'юрі: всі подробиці історичного бою
Щедро збризніть свої шафи апельсиновим спреєм та дайте йому декілька секунд, щоб він подіяв, а потім протріть все паперовим рушником. Повторіть цю дію 2-3 рази, щоб отримати бездоганний результат.
Крім того, цей натуральний мийний засіб можна також використати для очищення й інших жирних поверхонь, наприклад, мікрохвильовки та плити. Оскільки настоянка повністю натуральна, ви можете не боятися, що шкідливі хімічні речовини потраплять на ваш посуд чи в їжу.
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...