Як залучити гроші в дім: ТОП-3 новорічні ритуали для багатства та успіху

Новорічна ніч вважається магічною, і багато хто вірить у те, що у знакову дату можна залучити успіх у своє життя. Езотерики назвали 3 способи закликати в дім грошову енергію, передають Патріоти України.

Однак для цього потрібно дійсно повірити, що ви можете розбагатіти, дозволити собі цю думку і звикнути до неїНе завжди ті, хто багато заробляє, можуть похвалитися фінансовим благополуччям. Деякі люди досить легко розлучаються з грошима і постійно позичають. Є обряди та ритуали, які спрямовані на залучення багатства та щастя. Спробуйте провести їх із відмінним настроєм та абсолютною впевненістю у своєму благополуччі.

Ритуал зі свічками

Свічки не тільки осяють будинок теплим світлом, а й залучають до нього грошову енергетику. Виберіть різнокольорові свічки та розставте їх у різних місцях своєї квартири. Розмістіть їх у скляних підставках та обов'язково запаліть у новорічну ніч

Ритуал зі столом

Щоб виконати такий ритуал, знадобляться монети великого номіналу та широка червона стрічка. Перев'яжіть ніжки столу червоними стрічками, а на столі потрібно розкласти гроші.

Монети слід заховати під тарілками або під скатертиною. Екстрасенси вважають, що після такого обряду в сім'ї, яка збереться за "чарівним" новорічним столом, весь рік буде все добре з грошима.

Ритуал зі столовими приладами

Найпростіший ритуал – з додаванням зайвих столових приладів. Краще використовувати срібні. Щоб магія подіяла, потрібно лише покласти виделки, ложки і ножі на стіл. Важливо, аби впродовж святкового вечора ніхто ними не користувався.

Вхід Господній в Єрусалим (Вербна неділя): Історія свята. Традиції та головні заборони дня

неділя, 28 квітень 2024, 7:15

Вхід Господній в Єрусалим (в українському народі традиційна назва - Вербна неділя). Це свято асоціюється з приходом весни і наближенням Великодня. Його завжди відзначають з радістю і нетерпінням, хоча історія дня зовсім не щаслива. Відзначають його в о...

Лайфхак, який позбавить хімії магазину курку - вона стане смачнішою!

неділя, 28 квітень 2024, 7:15

Усі ми знаємо, що в магазинній курці повно хімії, антибіотиків та гормонів. Хтось не надає цьому значення, тому нічого не робить із куркою і одразу готує. А хтось намагається прибрати всю цю хімію, чи принаймні скоротити її кількість, передають Патріот...