Як зробити вдома ідеальний порядок: ТОП-3 секрети, які дозволять забути про постійні прибирання

Постійні прибирання виснажують. Тому коли приходить час чергового запланованого прибирання, братися за нього часто немає абсолютно ніякого бажання. "Але як привести свій будинок у порядок без таких регулярних "тортур"?" – запитаєте ви. Насправді, дуже просто, передають Патріоти України.

У кожного вдома є такі місця, які найбільш забруднені. Якщо правильно приділяти їм час щодня поза межами запланованих прибирань, то ви вже з перших днів помітите, що вдома стало суттєво чистіше. А з часом можна буде навіть скоротити кількість ваших регулярних прибирань вдома. Отож, давайте розбиратися, які найбільш забруднені місця потребують нашої максимальної уваги.

Кухонний стіл, мийка і плита

Думаю, ніхто не сперечатиметься, що саме ці поверхні на кухні найбільше потребують регулярного очищення. Краще протирати їх одразу після того, як на них з’явилися забруднення. Адже на плиті і столі можуть з’явитися жовті плями, якщо не усувати забруднення чимшвидше.

Для того, щоб протерти плиту чи стіл одразу після приготування їжі, знадобиться лише кілька хвилин. Ви навіть опам’ятатися не встигнете, як завдання вже буде виконане. Зате якщо постійно лишати це на потім, воно висітиме над вами тягарем. А за забрудненим столом потягнеться й інший безлад, адже ви і ваші домочадці візьмуть за звичку лишати "на потім" і непомитий посуд, і неприбране сміття на підлозі тощо.

Брудний посуд

Його також не варто лишати "на потім". Набагато легше одразу помити кілька тарілок і чашок, ніж вимивати гору посуду, яка збереться за кілька прийомів їжі. Крім цього, свіжі забруднення на посуді легше вимиваються. Якщо ж мине принаймні кілька годин, процес миття буде уже складнішим.

Ванна і раковина

Візьміть за звичку споліскувати ванну водою одразу після того, як помилися у ній або прийняли душ. Так само потрібно споліскувати і раковину після усіх гігієнічних процедур – бриття, чищення зубів, миття рук та обличчя тощо. Якщо помити ванну і раковину одразу, то потім не доведеться прикладати зусилля, щоб відчистити наліт, який уже встигне в’їстися.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...