Як зварити ідеальні макарони - лайфхак італійських шеф-кухарів

Тальятелле, спагетті, канелоні, фузіллі - малий перелік макаронних виробів, які люблять готувати італійці, передають Патріоти України.

Вони точно знають кулінарні секрети, про які інші не здогадуються. Як не переварити, як зробити, щоб не злиплися, — з макаронами буває не все так просто. Італійські шеф-кухарі діляться лайфхаками з усіма бажаючими. Якщо ви їх будете знати та використовувати, ваші спагетті чи фузіллі завжди будуть ідеально приготовані.

Що треба зробити

Поставте воду на плиту. Нехай вода почне кипіти. Не поспішайте закинути в неї макарони. Для початку потрібно влити 1 столову ложку олії на ваш вибір — оливкова чи соняшникова. Після цього можна всипати макарони.

Олія на поверхні води робить своєрідну плівку. Макарони через неї потрапляють у воду. І саме це і є сенсом усіх дій, бо ефект буде гарантований. Ваші макарони точно не злипнуться.

Ідеально зварені ріжки, спіральки чи метелики — це буде ваша кулінарна заслуга. Спробуйте цей лайфхак, якщо до цього часу ви ним ще не користувались. Нехай ваші макарони завжди будуть смачні та з апетитною консистенцією.

Джерело: ПростоВей

Чому млинці виходять сухими: ТОП-8 причин, про які варто знати

неділя, 28 липень 2024, 12:12

Ніжні мереживні млинці - дійсно потребує майстерності кулінара. Але не рідко трапляються ситуації, коли начебто правильно замішане тісто для млинців - це ще не запорука успіху. Іноді млинці навіть у досвідчених господинь виходять ламкими, сухими, з під...

Один секрет для вау-результату! Як замісити пухке та м’яке тісто для біляшів

неділя, 28 липень 2024, 11:12

Коли говорять про біляші, то найперше згадується про дієтологів, передають Патріоти України. Вони кажуть, що то не можна їсти. В них багато олії, вони шкідливі та калорійні. Прихильники здорового харчування можуть про то казати, що хочуть, а біляші як...