Тальятелле, спагетті, канелоні, фузіллі - малий перелік макаронних виробів, які люблять готувати італійці, передають Патріоти України.
Вони точно знають кулінарні секрети, про які інші не здогадуються. Як не переварити, як зробити, щоб не злиплися, — з макаронами буває не все так просто. Італійські шеф-кухарі діляться лайфхаками з усіма бажаючими. Якщо ви їх будете знати та використовувати, ваші спагетті чи фузіллі завжди будуть ідеально приготовані.
Поставте воду на плиту. Нехай вода почне кипіти. Не поспішайте закинути в неї макарони. Для початку потрібно влити 1 столову ложку олії на ваш вибір — оливкова чи соняшникова. Після цього можна всипати макарони.
Олія на поверхні води робить своєрідну плівку. Макарони через неї потрапляють у воду. І саме це і є сенсом усіх дій, бо ефект буде гарантований. Ваші макарони точно не злипнуться.
Ідеально зварені ріжки, спіральки чи метелики — це буде ваша кулінарна заслуга. Спробуйте цей лайфхак, якщо до цього часу ви ним ще не користувались. Нехай ваші макарони завжди будуть смачні та з апетитною консистенцією.
Дієтологи рекомендують їсти фрукти щодня і не вірити тим, хто говорить, що від них поправляються. Яблука – це фрукт номер один для схуднення, і ось чому, передають Патріоти України. Одне велике яблуко містить достатньо розчинної та нерозчинної кліткови...
Як позбавитися зайвої ваги та схуднути, розказала жінка, з якої все життя знущалися через її зайві кілограми. Як британка втратила 70 кілограмів, передають Патріоти Україн з посиланням на Yahoo.life. 54-річна Дженніфер з Англії важила 180 кілограмів та...