Є секрет! Що додати до кави, щоб розкрити її смак

Більшість людей полюбляють каву. Для них є певним ритуалом розпочинати свій день споживанням цього напою, передають Патріоти України.

При ділових зустрічах, та зустрічах з друзями також є звичним спілкування за чашечкою смачної кави.

Подробиці

Та особливо смакує кавовий напій з різними добавками. Кулінарні експерименти та винахідливість дали нам можливість пити каву з різними смаками.

Багато добавок до кави, певно всім кавоманам відомі. Корицю, мускатний оріх додають для аромату та відтінку смаку. Щоб пом’якшити та зробити ніжнішим її смак додайте трохи олії та солі.

Є й незвичні інгредієнти, які додають до кави.

Цедра цитрусових

Цедру полюбляють додавати в кав’ярнях, які люблять експериментувати з напоєм. З нею кава набуде неймовірного незабутнього відтінку. На стандартну порцію достатньо пів чайної ложечки цедри, яку краще відфільтрувати після заварювання в турці.

Червоний перець

Подрібніть у кавомолці кілька горошин, які нададуть напою легку гостринку та незвичайний аромат. Головне не додати їх надто багато.

Мед

Ми звикли додавати мед до чаю, імбирних напоїв, морсів. Але його доречно додавати й до кави. Так ваша кава набуде смаку, що нагадує карамель.

Джерело: ПростоВей

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...