Запечена риба - це страва, яку полюбляють майже всі. Така риба чудово поєднується з багатьма гарнірами, передають Патріоти України.
Ось тільки є у страви один серйозний недолік: у процесі запікання вона може втратити соковитість.
Втім, у досвідчених кулінарів запечена риба ніколи не виходить сухою і жорсткою. Справа в тому, що досвідчені гурмани завжди дотримуються трьох простих правил при приготуванні страви.
Розморожування риби повинно здійснюватися за відносно низької температури.
Тому продукт треба перекласти із морозильної камери на полицю холодильника.
А ось класти рибу на тарілку, що стоїть на столі, не варто. Справа в тому, що продукт має розморожуватися повільно.
Одним із секретів м’якості та соковитості риби є її правильна попередня обробка.
Продукт варто відправити у глибоку ємність із маринадом.
Ідеально, якщо в ролі останнього виступить суміш оливкової олії, лимонного соку та різних прянощів.
Деко або форму для запікання з рибою, поміщайте в розігріту духовку до 200 градусів.
Тривалість приготування залежить від ваги та розміру продукту.
Якщо потрібно запекти кілограмову рибу, то доведеться почекати 40 хвилин.
А ось маленька рибка приготуються за 20 хвилин.
Наші рішення кажуть про нас більше, ніж здається на перший погляд, передають Патріоти України. Подивіться на три курки. Не думайте занадто довго. Просто виберіть ту, яка відразу привернула вашу увагу — і читайте розшифровку. Ваша підсвідомість вже зн...
Освіжувачі повітря можуть лише тимчасово маскувати запах, а килими та дивани мають здатність вбирати запахи, тому важливо проводити їх ретельне чищення принаймні раз на місяць, передають Патріоти України. Експертка з Clean and Scentsible розповіла, що ...