Класика галицької кухні — львівський сирник за рецептом Дарії Цвек. У будь-якому із закладів Львова ви обов’язково знайдете цей десерт. Але так само легко його приготувати й самостійно, зазначають Патріоти України та пропонують вам спробувати.
Інгредієнти:
Для глазурі:
Приготування:
Змішайте сир з розім'ятою картоплею. Додайте м’яке вершкове масло і 3 жовтки. Перемішайте, щоб маса стала однорідною. Додайте цукор, лимонну цедру і ще раз перемішайте.
Білки окремо збийте з дрібкою солі й акуратно вмішайте в сирну масу.
Силіконову форму змастіть вершковим маслом. Викладіть кілька вишень без кісточок. Сирну масу перекладіть у форму і випікайте в духовці протягом 40−50 хвилин за температури 160 градусів.
Для глазурі розігрійте все інгредієнти в сотейнику.
Готовий і трохи охолоджений сирник дістаньте з форми і полийте глазур’ю. Поставте в холодильник на 6−8 годин.
Попередні дослідження свідчать, що люди високого зросту частіше отримують вищі доходи. Американські вчені вирішили з’ясувати, чи не формуються передумови для цієї переваги ще у шкільні роки. Для аналізу були використані дані близько пів мільйона школяр...
Тепла погода асоціюється у нас із довгими сонячними днями в саду з барбекю і, що менш чарівно, з комахами, які вторгаються у наш дім, передають Патріоти України. Якщо ви страждаєте від мух та інших комах, то вам пощастило, тому що експерт із боротьби з...