Класика галицької кухні — львівський сирник за рецептом Дарії Цвек. У будь-якому із закладів Львова ви обов’язково знайдете цей десерт. Але так само легко його приготувати й самостійно, зазначають Патріоти України та пропонують вам спробувати.
Інгредієнти:
Для глазурі:
Приготування:
Змішайте сир з розім'ятою картоплею. Додайте м’яке вершкове масло і 3 жовтки. Перемішайте, щоб маса стала однорідною. Додайте цукор, лимонну цедру і ще раз перемішайте.
Білки окремо збийте з дрібкою солі й акуратно вмішайте в сирну масу.
Силіконову форму змастіть вершковим маслом. Викладіть кілька вишень без кісточок. Сирну масу перекладіть у форму і випікайте в духовці протягом 40−50 хвилин за температури 160 градусів.
Для глазурі розігрійте все інгредієнти в сотейнику.
Готовий і трохи охолоджений сирник дістаньте з форми і полийте глазур’ю. Поставте в холодильник на 6−8 годин.
Відчуваєте провину, навіть якщо не зробили нічого поганого? Можливо, вами маніпулюють. Психологічні маніпулятори - майстри підривати вашу впевненість і змушувати сумніватися у власних почуттях та реакціях. Вони часто використовують особливі фрази, щоб ...
З роками наш мозок, як і все тіло, зазнає природних вікових змін. Те, що ми їмо зранку, може або підтримати його роботу, або пришвидшити старіння, передають Патріоти України. Правильно підібраний сніданок здатний живити нейрони, покращувати пам’ять та ...