Корисний лайфхак: Як прати джинси, які надто розтяглися, і повернути їм попередню форму

Проблема, коли джинси в процесі носіння занадто розтягуються, не з чуток знайома багатьом. На щастя, вирішити її досить просто - потрібно випрати штани з джинсової тканини таким чином, щоб вони сіли, передають Патріоти України.

Подробиці

На допомогу у вирішенні цього завдання прийде така процедура як кип’ятіння.Для цього налийте в металеве відро або каструлю, об’єм якої не менше 10 літрів, воду і додайте столову ложку порошку, призначеного для прання.

Обережно опустіть джинсові штани у воду і відправте ємність з одягом на плиту. Увімкнувши вогонь середньої потужності, дочекайтеся, поки вода закипить, після чого зменште полум’я і кип’ятіть протягом 20-30 хвилин. Залишилося обережно витягнути джинси з окропу і відправити їх у тазик, наповнений холодною водою.

Насамкінець згадаємо про недоліки, які, на жаль, притаманні цьому методу. По-перше, “усадити” джинси всього на 1 розмір не вдасться – вони можуть зменшитися більше. А по-друге, не виключена зміна кольору тканини – є ризик того, що відтінок стане нерівномірним або зовсім плямистим.

От у чому секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

четвер, 28 березень 2024, 11:12

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт був придатний до вживання я...

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...