Чищення варених яєць - заняття не з приємних. Адже шкаралупа часто просто намертво прилипає до білка, і, щоб акуратно прибрати її, доводиться витратити багато часу, передають Патріоти України.
Однак професійні кулінари не мають такої проблеми. А все тому, що вони знають лайфгак, який допоможе впоратися з цим завданням швидко і легко.
Для цього потрібно використати два простих продукти, які є на кухні у кожної господині. Щоб варене яйце легко почистилось, коли ми його варимо потрібно додати в каструлю трохи солі.
А якщо додамо під час варіння яєць оцту, це дозволить запобігти витіканню білка у випадку, якщо під час варіння яйце трісне. Тому що оцет — це кислота, і вона скріплює білок, завдяки чому він не буде витікати. Спеціалісти радять починати чистити яйця з тупого кінця. Там збирається повітря, і шкаралупі легше "відходити" від білка.
У сучасному світі, де стрес, багатозадачність і перевтома стали щоденною нормою, дедалі більше людей шукає природні засоби для підтримки ясності думок та емоційного балансу. Одним із таких рішень є адаптогени - особлива група рослин та грибів, які допо...
Деякі люди можуть втратити спокій через найменші неприємності - забутий дзвінок, невчасне повідомлення чи криво покладену серветку. Астрологи впевнені: причина такої гіперчутливості може критися... в зірках. Ось чотири знаки зодіаку, які найчастіше нер...