Чищення варених яєць - заняття не з приємних. Адже шкаралупа часто просто намертво прилипає до білка, і, щоб акуратно прибрати її, доводиться витратити багато часу, передають Патріоти України.
Однак професійні кулінари не мають такої проблеми. А все тому, що вони знають лайфгак, який допоможе впоратися з цим завданням швидко і легко.
Для цього потрібно використати два простих продукти, які є на кухні у кожної господині. Щоб варене яйце легко почистилось, коли ми його варимо потрібно додати в каструлю трохи солі.
А якщо додамо під час варіння яєць оцту, це дозволить запобігти витіканню білка у випадку, якщо під час варіння яйце трісне. Тому що оцет — це кислота, і вона скріплює білок, завдяки чому він не буде витікати. Спеціалісти радять починати чистити яйця з тупого кінця. Там збирається повітря, і шкаралупі легше "відходити" від білка.
Смартфони часто звинувачують у тому, що вони заважають зосередитися, проте нове дослідження, опубліковане у Frontiers in Computer Science, доводить, що люди відвертають увагу незалежно від наявності телефону поруч, передають Патріоти України. Експериме...
У квітні очікується кілька днів з невеликими та помірними магнітними бурями. Однак сильних цього місяця не передбачається. Про це йдеться у 27-денному прогнозі космічної погоди від Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США (NOAA)...