Кран засяє як при покупці! Цей засіб за хвилину розчинить білий наліт

Часто господарок засмучує поява у ванній або кухні вапняного нальоту на кранах і металевих поверхнях. Причина його появи - жорстка вода (з високим відсотком домішок), передають Патріоти України.

Усього потрібно скористатися зубною пастою (краще з відбілюючим ефектом), яка легко прибере білі розводи.

Також для ефективного очищення поверхонь мийки підійде зубний порошок, з якого потрібно приготувати кашку (з додаванням теплої води), розподілити та залишити на поверхні на 20 хвилин.

Після цього приступаємо до чищення за допомогою губки чи старої зубної щітки. Змиваємо все водою. Плюс цього способу в тому, що зубна паста є у кожному будинку, зазначають автори каналу.

А ви це знали? Чому господині додають соду до гречки

субота, 4 травень 2024, 9:12

Хочете, щоб гречана каша була розсипчастою, ароматною та з легким червоним відтінком? Додайте всього лиш дрібку соди, але в правильний час під час варіння, передають Патріоти України. Щоб гречка була не водяниста, а розсипчаста, треба варити її у воді...

Не лише м'ясом: Чим замінити ковбасу в салаті "Олів’є"

субота, 4 травень 2024, 8:15

Більшість з нас впевнені, що ковбаса є класичним компонентом салату олів’є, але це помилка. Раніше господині готували страву з іншими інгредієнтами, передають Патріоти України. Ковбаса є просто дешевим аналогом потрібних продуктів. Тому її можна з лег...