Лід більше не накопичуватиметься в холодильнику! Допоможе хитрість із ватним диском

Багатьом знайома ситуація, коли на задній стінці холодильника накопичується велика кількість льоду. Таке відбувається навіть у холодильниках з системою No Frost, передають Патріоти України.

Позбутися цього явища можна так само просто, як і неприємного запаху всередині камери. Навіть не доведеться розморожувати холодильник.

Як запобігти накопиченню льоду в холодильнику

Щоб як мінімум на рік забути про проблему із накопиченням льоду на задній стінці холодильника, доведеться використовувати олію. Для обробки підійде будь-яка рафінована олія без сильного запаху.

Ватний диск необхідно змочити маслом і протерти стінки холодильника, де намерзає лід. Конденсат у вигляді води не зможе затримуватись на маслянистій поверхні. Крапельки стікатимуть у спеціальний дренажний шланг, а потім у контейнер для збирання води.

Процедуру олією можна періодично повторювати. Також варто періодично перевіряти дренажний отвір. Там не повинно бути засмічення. Інакше вода почне накопичуватися під ящиком з овочами та фруктами.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...